Merhaba. Eğitim için ankaradayım. Çankaya tarafındayım. Anıtkabir e baya yakın bir yerdeyim. Bu mıntıkada arabayla çok uzak olmayan aspava önerilerinizi bekliyorum. Haydi angaralılar.




 

Meşhur Yıldırım Aspava Tandoğan. yazın google'a buraya gidin. üzmez.

not: emek gülçimen bok gibi. bahçeli'deki de öyle.

summerjam0306

Emek Gülçimen Aspava. Anıtkabir'e arabayla 5 dakika.

pianeta

Doğru düzgün ikram yok patatese abanıyorlar hocam. Güzel bi şiş falan yemek isterseniz ankaray ile kızılaya gidin. Urfalı müslümden yiyin

glamdr1ng

şurada o kadar öneri yazılmış ama hiçbiri gerçek aspava değil. sonradan devşirme...
hassas'taki özçelik aspava'ya gidiniz efem. Esat caddesinde olan değil, başçavuş'taki. hassas bölge diye de geçiyor. Tek gerçek aspava orası, diğerleri kopyaları.

not: ankaralıyım.

mor oje

@mor oje - hocam has angaralı olarak tabi ki esat'takileri biliyoruz ancak duyuru sahibi anıttepe yakını istemiş.

summerjam0306

arkadaşlar gerçek aspava, çakma aspava diye bir şey yok, inanmayın böyle şeylere.

hassas'taki özçelik aspava, sosoğanlı dürümün yanında cacık ve soslu patates ikram edip çıkışta da uzun malbora tutma konseptini ilk defa uygulayan yer. yani ilk defa onlar yaptı diye orası gerçek, öteki sahte falan olmuyor. ilk aspava da orası değil ayrıca, orası sadece cacık ve patates veren ilk yer. aspava ismini kullanan ilk kebapçı çook daha eski, 1964 yılında şimdi adını hatırlamadığım bir güreşçinin ulus'ta açtığı küçücük bir dükkan.

o yüzden ilki orası, orijinali burası faşikliğini bırakalım. en iyi aspava, en güzel ikram yapan aspava'dır. mesela gülçimen'lerde yemekten sonra irmik, dondurma ve künefe gelir. instagram'da sürekli karşıma çıkan şimşek aspava'da irmik, dondurma ve profiterol gelir. kimi sadece soslu patates verir, kimi hem soslu getirir, hem kaşarlı tereyağlı getirir ayrı ayrı. kimi güveçte kaşarlı mantar getirir. ama soslu patates, salata, çiğ köfte, cacık, yemeğin üstüne çay ve irmik hepsinde standarttır. özçelik de ilk çıktığında cacık ve soslu patatesten başka bir şey yoktu, salata çiğköfte irmik falan. sonra rakipler çoğalınca hepsi geliştirdiler ikramları.

size en yakını yukarıda da denildiği gibi yıldırım aspava'dır. denemediğim için hangisi var, hangisi yok bilemiyorum.

kibritsuyu

Yıldırım aspava tandoğandayım. Teşekkürler. Diğer ilk yeri de eğer vaktim olursa deneyeceğim

mistikherif
1

mobil görünümden çık