Merhaba! VR ile bilgisayardan oyun oynamak istiyorum. Wifi6 teknolojisi gerekiyormuş. Aşağıdaki linkteki modem işimi görür mü? İnternet kablolarını direkt buna taksam halloluyor mu her şey yoksa kablonet yetkili servisi çağırmam gerekir mi?

www.amazon.com.tr


 

bunun fiber versiyonunu (ex20v - telekom verdi) kullanıyorum. wifi 6 veriyor. kablonet demişsiniz ama adsl modem linki vermişsiniz. adsl/vdsl kullandığınızı varsayarak, modem ayarlarından kullanıcı adı şifre girmeniz gerekir. sonrasında kullanabilirsiniz.

inheritance

@inheritance valla galiba fiber benim internetim de. Fiber adsl'den farklı bir modem teknolojisi mi gerektiriyor? Kablonet online işlemlerden öğrenemedim internetimin türünü, nasıl anlarım adsl'mi fiber mi diye? Attığım linkte fiber destekli de diyor gerçi.

@tnz VR gözlüğü kablosuz olarak bilgisayara bağlamak istiyorum. Bunun için de wifi6 önkoşulu varmış. Benim baktığım her yer böyle diyor en azından. Henüz bilgisayarım gelmedi, ondan deneyemiyorum ama wifi6 gerektiğinden emin gibiyim. edit: galiba şart değil gerçekten de. Ama şu an telefona cast ederken bile lagli oluyor görüntü. Latency olacağına emin gibiyim. O kadar masraf yaptıktan sonra 2k da modem yenilemek hiç koymaz bana. Sadece doğru modemi aldığımdan emin olmam lazım.

stanhiver

"mevcut ana hat fiber olup bina girişten daireye kadar coaksiyel kablo ile hizmeti almaktasınız"

dedi müşteri temsilcisi. Fibermiş yani.

stanhiver
1

mobil görünümden çık