Soru başlıkta, ayrıca şunu sakın alma diyeceğiniz tecrübeleriniz varsa onları da paylaşır mısınız? Teşekkürler şimdiden
Not: çift hazneli olsa daha iyi olur, çünkü tek hazneli kavgaya sebebiyet verebilir



 

suzionline_blog fatma tanrıkut hesabında çift hazneli mama kabını çok anlattı kullandığı ilk günden itibaren kayıtlı storilerde bakabilirisin.
tek hazneli deseydin xiaomi derdim mamayı bayatlatmıyor araştırdığımda en iyisi buydu.

eja

Bana pek övmüş gibi gelmedi açıkçası, o yüzden almak istemedim onun tavsiye ettiğini.
Xiaomi kullanıyor musunuz, iphone ile uygulamada sorun yaşanıyor mu?

megalomaniac

Birkaç ay önce A101'den şu mama kabını almıştık birkaç yüz liraya, o zaman 2500-3000 liralık olanlara da bakıyordum onları aratmıyor açıkçası.

ayb.akinoncdn.com

Pille çalışıyor, 6 gözü var, zamanlayıcıyı 8 saate ayarlıyoruz gece, hafta sonu vs. kediye mama verdik mi derdimiz kalmadı. Temizlemesi kolay, pili aylarca gidiyor, bulabilirseniz böyle bir model alabilirsiniz.

Notu sonradan gördüm iki kedi varsa ikisine de yetecek mama alır ama kavga dövüş, birinin diğerinden fazla yemesi gibi durumlar oluyorsa garip olan aç kalır :/

chicha_v2

Xiaomi arkdaşım kullanıyor hiç sorun yaşamadı tek endişesi büyük taneli mamalarda sıkışma yapması ama kamerası olduğu için sıkışma yaptı mı yapmadı mı görülüyor şu ana kadar bir sorun yaşamadı. tatilde sıkışma olursa diye korkuyor sadece, kamerasını çok kullanıyor, işteyken kedi mamanın yanına gelip miyavladığında aplikasyondan ek mama verebiliyor bu özelliği çok güzel.

@chicha_v2 bahsettiği dönen mama kabından kullanıyorum memnunum ama uzun dönem kediyi yalnız bıraktığımda yetecekmi endişem var 2 kedi için dediği gibi uygun olmaz 2 tane cihaz almak gerekir.

eja

petsafe'in otomatik mama kabını kullanıyorum yaklaşık üç yıldır.
çok memnunum.

ama çift hazneli değil, önünde metal mama kabı var, mamalar yukarıdan dökülüyor.
kullanımı çok kolay, inanılmaz rahatlık sağlıyor.

blatta hiberna
1

mobil görünümden çık