yillar once internations'da tanisip date'e ciktigim biri vardi (ben kadin o erkek). olmayinca arkadas olduk ama arada ince bir flort hissediyorum bazen. ben onu onun tanimadigi arkadas ortamlarima sokuyorum. ve gecen gun ogrendimki benim cok yakindan tanidigim ve pek aramin iyi olmadigi biriyle birkac kere bulusmus. buna birsey demedim, bildigimi belli etmedim ama azicik icerledim.

son olarak da onu farkli bir ortama soktum (dogumgunum), birden herkesin numarasini almaya basladi. bana biraz tuhaf geldi bu hareket. ben boyle durumlarda bulunuyorum fakat kimse ile numara paylasacak kadar samimi olmuyorum.

acaba her ortama internations muamelesi mi yapiyor? siz nasil yapiyorsunuz?

 

“ekmeğinin peşinde” standart bir erkek profili gibi göründü bana eldeki verilerle. sevgili olmadığınıza göre sorun yok.

orient blue

Ben olsam pek ortamlara sokmam bu elemanı.

İnternation etkinliklerinde numara istemek falan okay. Herkes oraya yeni birleriyle tanışmaya geliyor, zaten tek amaç yeni insanlarla tanışmak.
Ama sizin onu çağırdığınız bir arkadaş buluşmasında herkesle tanışmaya, numaralaşmaya çalışması pek hoş değil. Sizin doğum gününüz herkesin yeni birileriyle tanışmayı amaçlayarak geldikleri bir event değil sonuçta, kapalı bir grup.
Ben bu elemanı pek olgun ve yol yordam bilen biri gibi bulmadım. Bence sınır koyun.

zimbirik

Arkadaş olarak görüyorsan sorun etmemen lazım senle olmadı diye diğerleriyle neden görüşmesin ki. Çatır çutur numara da alır date de çıkar ama burda mesele sana değil de başkalarına yazması

olaylar olaylar

ekmeğinin peşinde +1

benarrivo
1

mobil görünümden çık