merhaba. tek kişi yaşıyorum, son zamanlarda spora da başladım. böyle sebze, tavuk, et vs yapabileceğim ve tezgahım dar olduğundan dolayı çok yer kaplamayacak ve beni çok uğraştırmayacak bir airfryer arıyorum. benim için dediğim gibi pratik, hızlı bir şekilde pişirme ve çok yer kaplamaması önemli. kullananlar hangi modeli önerir acaba, herkes farklı bir şey söylüyor modeller konusunda. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.




 

Xiaomi gayet is goruyor

mor oje

Cosori kullanıyorum. Memnunum.

plastik turambar

@mor oje xiaomi'nin hangi modeli acaba?

@plastik turambar cosori'nin hangi modeli acaba?

lazylibra

xiaomi pro 4lt olanini 4 aydir kullaniyorum. cesit cesit yemek deneyen biri degilim. buzluktan cikan eti 10 dk ya cozuyor, tavuk kanat, kofte gibi kizartma seyleri icin ideal. cig patates gibi seyleri pisirmek cok zaman aliyor. dikkat etmeyince yemegi pisirmeden kurutabiliyor. genel olarak her airfry icin gecerli. benim mutfagim da kucuk, ebatlari ideal bence. haznesi bulasik makinesinde yikaniyor. kagitla kullanirsaniz daha rahat edersiniz.

ya volna

Bende bu var. Tek kişi bana yetiyor. Daha iyisi varsa bilemem.

www.akakce.com

Mirket

@ya volna @Mirket
teşekkürler cevabınız için. tavuk, et vs'yi tek seferde hallediyor mu? yoksa önce bir tarafını daha sonra çevirip diğer tarafını mı kızartmak gerekiyor?

lazylibra

Çevir diye ikaz eder.

Mirket

www.hepsiburada.com

bu güzel

gabe h coud
1

mobil görünümden çık