Mesela bizim şirkette serbest. Hybrid diyorlar ama isteyen geliyor. Yakın zamanda zorunlu iki üç gün gelme olacakmış. Saçma geliyor bana ama İstanbul da yurtdışında vs durumlar nasıl bu konuda?
Yazılım sektörü
Evim şirkete öküz gibi uzak. Patronlar arabaları ile geliyor evleri yakın para çok


 

İş ilanlarına bakarsanız full remote ilanlar var. Hala var mı demek pek doğru değil. İyi maaş vermiyorlarsa remote çalışanların çoğu işi bırakmayı bile düşünebilir. Ellerinden kaçırırlar.

sevilen progressive türkücü

Selam, ben de haftada 1 gün gidiyorum. Canım istemezse o gün de gitmiyorum ama iki haftada bir kesin uğrarım. Evde canım sıkılıyor bazen 3-4 gün gidiyorum. Hybrid veya full remote model oldukça yaygın ve bu düzen s*ke s*ke oturacak. Son bir yıl içinde en az 3 tane yerinde iş teklifi reddetmişimdir.

datnet

yurtdisi, muhendislik sektoru.
hibrid takiliyoruz, ben hergun gidiyorum ama haftada 2-3 gun gelenler var.
henuz zorla getirtme bircok sirkette bildigim kadariyla yok.

cooperr

Bizde 1 gün ofise geleceksiniz dediler, ben gitmedim ama çoğunluk gitti. Sonra 2 gün geliceksiniz dediler, millet isyan etti, şu an yarısı gidiyo yarısı gitmiyo.

plutongezegendegilmi

Şahsen benim uzaktan çalışılan bir işimin olması en büyük hayallerimden biriydi. 12 yıllık iş hayatımdan sonra şükür artık öyle bir işim var. Şirket ben işe girmeden önce pandemi zamanı uzaktana geçmiş sonra da işlerine gelince de öyle sabitlenmişler. İsteyen gelsin istemeyen evden devam etsin diyorlar. Yol derdi çekmiyorsun giyim kuşamla ugraşmıyorsun. Evde diger işlerinle de ilgileniyorsun. Bundan daha güzeli yok. Mesela işin 5de bitiyor diyelim. Tam 5de masadan kalktığında gün senin oluyor. Önceki işimde 5de çıktıgımda eve girene kadar saat 7 oluyordu.

limonlu eksi

yabancı bağımsız denetim şitketleirnin bazı bölümleri full uzaktan çalışıyor hala.

eja

Türkiye'nin en büyük bankalarından birindeyim yazılım tarafında.

2024 boyunca uzaktan devam edeceğiz.

Geçen sene bir ara hibritti bizim de ayda 5 gün de olsa koyuyor zor geliyor tamamen eve alıştıktan sonra.

chicha_v2

Çok fazla böyle şirket var. Yeni iş bakın bence. Çekilmez uzak yol.

Gradient_tabanlı_mor

Ben full remote calisiyorum. Artik haftada 2 gun gelin deseler baska is bakarim. İsteğe bağlı giden oluyor zaten

instant crush
1

mobil görünümden çık