vücudunda karın bölgesi dahil bir çok yerinde fazla yağ yok iken, kalçasında nasıl olur da bu kadar fazla yağ olabilir? liposuction'un tersi bir operasyon var da, oralara yağ mı enjekte ediyorlar acaba? kalça implantı değil, olsa anlaşılırdı.

teşekkürler.

radaronline.com

 

Genetik de olabilir. Kalça büyüklüğü spordan çoğu zaman bağımsızdır sanılanın aksine. Sporla falan böyle bir kalça yapamazsınız -özellikle bacaklarınız böyle ince kalamaz ve bundan daha sıkı bir vücut görünümü olurdu- ya yağ enjekte ettirmiş ya da genetik.

ruhen hastayim ben

Armut vucut boyle bir sey olmuyor mu? Benim bir arkadasim ustu cok cok ince, gobek yok, bu kadindan daha ince, gogusleri de hic yok gibi, belden asagisi kalca bu hanim gibi,hatta daha kalin sanirim.

kassiopeia

herkesin vücut yapısı farklı. kimisinde göbek çevresinde kimisinde kalça çevresinde yağ toplanıyor. bence o şekilde. ama tabi şov dünyası ekstra bir şeyler de yapmış olabilir

paintov

latino ve zencilerde böylesi çok. zenci kadınlardaki kalça öyle dışa doğru ki üstüne çay bardağı koyar tepsi niyetine kullanırsın

ferenc

yag enjekte ettirenlerin götü böyle düsüyor bir süre sonra.

sonsuz

Büyük popo için son moda BBL ameliyatı, liposuctionla aldıkları yağı kalçaya transfer ediyorlar. Hem popo büyüyor, hem yağı nereden aldılarsa orası küçülüyor.

kobuzchu kiz

Hocam sadece yapay diyenlere tik atacaktınız madem soruyu neden o şekilde sormadınız? Cevap veriyorum: Yağ enjekte edildi, cerrah bendim.

ruhen hastayim ben

genetik de olabilir. kilosunu sadece memesinden alan insanlar var. kalçadan alan da vardır. inanırım.

gabe h coud

Fazla yalanmaktan da boyle olabiliyor

floydian
1

mobil görünümden çık