Online ya da mağazadan. Bir ara cok kötü yorumlar vardı ama hala öye midir yoksa düzelttiler mi?




 

2022 Eylül'de yeni eve tüm eşyaları Vivense'den aldık. Mağazada seçip orda personel yardımıyla online sipariş oluşturduk. Çok kötüydü lanet gelsin dedirtmediler ama pek memnun da kalmadık. Eşyalar birbirinden bağımsız, saçma sapan bölük pörçük geliyor en büyük sıkıntı o (belki diğer firmalarda da aynıdır bilmiyorum).
En geç koltuk geldi, Kasım ortası falandı sanırım.

anatomik

Bildigim kadariyla vivense uretici degil, 100 tane farkli firma var bunyesinde. Sectiginiz sehpa anya'dan, koltuk konya'dan geldigi icin yukaridaki arkadasin bahsettigi sorunlar cokca yasaniyor. Zaten yasanmamasina imkan da yok.

brkylmz

Vivenselik bi olay yok pek. Onlar ara satıcı. Üretici ne zaman gönderirse o zaman gelir. Ürünlerin gerçek üreticilerini araştırma ile bulup daha ucuza alabilirsiniz bu arada.

glamdr1ng

evime çok fazla eşya aldım vivense'ten, memnun kaldım
küçük sorunlar olduğunda da yapıcı şekilde ilgilendiler
ben bir problem yaşamadım özetle

noxie

yakın zamanda aldım, piyasaya göre de uygundu, zamanında geldi. bir sorun yaşamadım

efruz

Kardeşim evin mobilyalarını komple oradan aldı, karyola çerçevesi gıcırtı yapıyor sürekli. L koltuk ise 1 sene dolmadan çöp oldu, oturma süngeri olduğu gibi göçtü. Koltuğa oturunca direk metal iskeleti poponda hissediyorsun, uzanıp yatmak falan zaten imkansız, direkt bel fıtığı sebebi. Ayrıca aynı L koltuk ve halı sürekli toz salıyor ortama. Evi süpürüyorsun 2 saate her yer toz içinde kalıyor.

Özetle tavsiye etmiyorum.

zikardo
1

mobil görünümden çık