- Bankaya borcum 1 senedir yok icralıktım ödemesini yaptım sadece sahıs senet borçlarım var onlarında karalisteyle alakası olmadıgını biliyorum.

Bankalar dogal olarak halen kredi kartı vb. bişiler vermiyor 4-5 sene beklemem mi gerek hiçbir şey yapmadan yoksa Teminatlı kredi kartı gibi şeyleri mi kovalamak gerekiyor. Kredi çekmekten ziyade kredi kartı alabilmek istiyorum teşekkürler


 

Kara listeden çıkılmaz. O bir kayıt. Siz ölene kadar durur.

Kredi kartı almak ise daha farklı. Kara listede olmanız buna engel. Ancak dediğiniz gibi, 4-5 sene bekleyip ve/veya bir bankayı ikna edip kart alabilirsiniz.

saturn

Şöyle yapabilirsin sanırım, bir bankaya gidip atıyorum 2 bin tl lik bir kredi kartı başvurusu yap. Ve bankaya 2 bin tl teminat yatır. Bu kredi kartını kullandıkça öde aksatmadan. Bu şekilde kredi notun yükseliyo. İcralık bi arkadaşım öyle yapmıştı. Akbanktn almıştı hatta.

turuncu tonlarda

normalde 5 sene süresi var ondan sonra çıkmıyor kayıtlarda ama bankların kendi kayıtlarında (özellikle borç nedeniyle kara listeye düştüğün bankada) çıkıyor. bende düştüm zamanında 2013 yılı gibi. borçlarımı yapılandırdım, ödedim. bankalar bana ancak 2020 gibi güvenmeye, yeni kredi, kredi kartı vermeye başladı.

delidir yakalayin
1

mobil görünümden çık