Merhaba. Tüm birikimlerim Yapı Kredi’de. Daha önce maaş bankam olduğundan eft vs. ücretsizdi. Ama artık değil. Tüm yatırımlarım (fonlarım vs) Yapı kredi’de duruyor. Bir çıkış olduğunda sürekli 8₺ eft ücreti ödüyorum. Bu işi çözmenin bir yolu var mı acaba?

Teşekkürler


 

bankadan bankaya değişiyor fakat eğer belirli tutarın üzerinde mevduat, yatırım vb. tutuyorsanız eft, başka şubeden nakit çekme vb. ücretlerinden muaf tutuyorlar, fakat o tutar da enflasyonla falan güncelleniyor.

malheiros

İş bankasında yüzyüze bankacılık üyesi olunca çözülüyor o iş. Ancak onun için de belirli bir birikim gerekiyor. Yapı Kredide emsal bir şey var mı diye müşteri temsilcisine bir sormak gerek.

Mirket

Benzer bir durumu Garanti Bankası'nda yaşadım. Emekli maaşımı taşıyacağım sözü üzerine aft ücreti sıfırlandı.

SiyamkedisiZorro

Ya bu tarz işlemleri maaşınızın yattığı bankadan yapacaksınız, ya da Yapı Kredi bankasını arayıp bir soracaksınız. Belki kolay bir yolu vardır, siz talep etmediğiniz için yapmamışlardır.


.

kartallar yuksek ucar

Ben de buna benzer bir sorun yaşıyorum. Nays hesabı açtım. Eft ücreti alan bankanın banka kartını ve eft göndereceğim bankanın ibanını kaydettim. Para göndereceğim zaman eft ücreti alan bankanın kartından hesabıma ücretsiz para yükleyip o parayı anında istediğim ibana yine ücretsiz gönderiyorum. 30 saniye sürüyor hepsi gayet kolay :)

captainimsi
1

mobil görünümden çık