Artık suratımin yaşlandığını fark ediyorum. Uyanınca yüzünü dahi yikamayacak kadar cilt bakımıyla arası olmayan bir insanım. Esasında genel olarak bir sıkıntım yok (akne gibi) fakat özellikle uykumu alamadığım gecelerin sabahında yüzümün fark edilir şekilde sarktigini görüyorum. Elmacık kemiği bölgesi bildiğiniz top top oluyor.

Kolayla edilebileceğim ve artık bundan sonra düzenli kullanabileceğim bir krem veya başka bir bakım ürünü var mı. Fiyatı abartı olmadığı sürece önemli değil.


 

Hemen hemen ben de aynı durumdaydım. Ancak bu konu derya deniz. Ivır zıvır bir sürü şey var.
Bence aylık düzenli olarak cilt bakımına gidin. Ordaki uzmana da sorun günlük yapmam gereken ne var diye. En mantıklısı bu. Yani ben böyle yaptım.

nuevo

*kolayca sipariş verebileceğim olacaktı.

@nuevo: nereye gidiyorsunuz İstanbul'da mi, bı de ücretleri nasıl.

sanguine

Ankaradayım valla paket olarak sattılar hocam 3-4 ay önce seans başı 400 gibi birşeydi. Belki artmıştır yılbaşından sonra

nuevo

Cildinize bakmanın en kolay yolu cilt tipinize uygun bir yıkama jeli ve nemlendirici krem alıp düzenli kullanmak. Gece duş alma alışkanlığınız varsa gece kremi alın, krem sürüp öyle yatarsınız. Sabahçıysanız gündüz kullanımına uygun krem alın. Bir de yüz için güneş kremi alın, yaz kış, bulutlu hava dahil dışarı çıktığınız her gün kullanın. Özellikle güneşli günlerde 2-3 saatte bir tekrar sürün. Baktınız iyi geliyor, düzenli kullanabiliyorsunuz, serumlar, tonikler falan da eklersiniz sonra.
Ürün öneremiyorum, büyükçe bir Rossmann/Watsons/Gratis'te ürün seçmenize yardımcı olurlar, sonrasında Dermoeczanem gibi bir siteden alabilirsiniz. (Kozmetik kremlerin kırışık önlemesi, var olan kırışıkları doldurması gibi şeyler azıcık yalan dolan, iyi bir nemlendirici olsun yeter.)

Uykusuzluk şişkinliği için yüzü soğuk suyla yıkamak, sabah 3-5 dakika soğuk kompres yapmak iyi gelir, rahatlatır.

(Cilt bakımı bence düzenli yapmanız gereken bir şey değil, özellikle yaz aylarında cildin güneş hassasiyetini artırır, lekelenmeye yol açabilir.)

kobuzchu kiz

ev yapımı sabunlar alıp ( zeytin, battım, vs ) yüzünüzü sık sık yıkayın.
Nemlendirmek için ara ara, buharlı sıcak su ve havlu tekniği kullanın
evinize alovera bitkisi alıp, ara ara bu bitkiden bir dal kırıp, , içerisindeki jeli yüzünüze sürerek masaj yapın.

Rao

Öneriler için teşekkürler. Direkt "şunu al sür" diyebileceğiniz bir şey var mi

sanguine

Hindistan cevizi yağını birkaç damla badem yağıyla karıştırıp günlük nemlendirici niyetine yüzüne yedir. 1 ay sonra bana dua et.

Kozmetik sektörü tümden yalan. Doğal yağlara, çözümlere inan.

kukuleta

bol su ic arti gunes kremi sur her gun.

baska hicbir seye ihtiyacin yok.

baldur2
1

mobil görünümden çık