Selamlar,
Yarım beden de olsa esneme payı var mıdır acaba? 37 giyiyorum normalde ama yeni diye mi bilmiyorum ama bir tık sıktı sanki. 37.5'u da var sitede ama şimdi iade yeniden sipariş vs derken çok zaman alacak sanki.
Deneyimleyen arkadaşlar bilgi verebilirse çok mutlu olacağım.

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

Edit: outdoor model.

 

bağcıkları biraz gevşetmeyi deneyebilirsiniz belki işe yarar.

a7x

Yani modele göre değişir ama, sıkıyorsa çabuk yırtılabilir. TR’deyseniz eğer çok para vermişsinizdir diye tahmin ediyorum ama ben geçen yıl Columbia bir ayakkabı aldım 2-3 ay içinde iç tarafta 1 yıl sonra da dışında yırtılmalar oldu. O yüzden ben olsam değiştirirdim.

but that was just a dream

değiştir bence. gercekten dayanıksız oluyor ayakkabıları.

ferenc

Yorumlardan sonra değiştirmek yerine acaba iade mi etsem diye düşünür oldum. Bu kadar dayanıksız mı cidden:(

Amaranta ursula

Ayakkabının rahatsız edil etmediğini yokuş asagiya hafif hızlı tempoda iner gibi deneyin. Ayağınıza dar geldiyse zaten sizi orda rahatsız eder. Fakat bu soruyu sorduysanız ben olsam değiştirirdim.

dedeminhirkasi

Outdoorrda bir numara büyük almak gerekiyor colombiada. Ben de 37 giyiyorum ama northface ve colombia 37 dar oluyor. Outdoor bir de yürürsünüz, uzun süre giyersiniz rahat olmaz sıktıysa bence büyütün numarayı.

Kediyi üzdün

Ayakkabı değil botunu aldım. Kendi ayak numaram sıktı ve kumaş olmayan yerler kalıp gibi olduğu için denemek için giyip çıkartırken bile rahatsız ediyordu. 1 numara büyüğüyle değiştirdim huzur buldum. Anneme de almıştım ona da dar geldi, o da 1 numara büyüğüyle değiştirdi. Columbia.tr'den aldiysaniz mağazadan değişim yapabilirsiniz.

beetlejuice

Futbolcular yeni krampon aldiklarinda özel bir ayakkabi firini gibi bir alete koyup sonda giyiyorlar. Bunu görüp yeni ayakkabilarimi bende fön makinesiyle iceriden isitip giymistim. Hem ayagimi vurmamasi hem de ayagima cuk diye oturmasindan dolayi tavsiye edebilirim.

VIPCH
1

mobil görünümden çık