Selamlar,

15 günlük lensle alakalı bi sorum var. Bu 15 gün kullanımı olunca mı bitiyor yoksa paket açılınca 15 gün mü ?

Soruyu sorma nedenim şu; Her gün lens kullanmayacağım evden çalıştığım günler gözlük, dışarda olduğum zamanlar lens takacağım moduma göre yani.

 

Taktığınız günleri sayabilirsiniz, paket açtıktan sonra 15 gün geri saymıyor. Ama kullanmayacağınız günler lens kutusuna koyarken solüsyon yeni olsa daha güzel olur.

pianeta

evet acuvue oasys kullanıyorum bende de aynı durum. pianeta'nın dediği gibi geri saymıyor bence ve solüsyona dikkat.

optikçi bana bu lensi 3 aylık diye satarken bunu 6 ay da takanlar var dedi. optimal görüş ve geçirgenlik süresi vs. 15 gün sürüyor diye düşündüm ben. günde ort 5-6 saat kullanarak 30 gün falan kullanıyorum lensleri yıllardır, bir sıkıntısını görmedim, çiziliyor zaten bir süre sonra değiştiriyorum.

ytd.

daha iyi bilen varsa ben de merak ettim.

veddin vele biddin

Ben de aylık acuvue lenslerimi her gün taze solüsyona koyuyorum, alarm verene kadar takarım; çizilirse, bazen cıkarırken yırtılırsa, batma hissi yapmaya başlarsa, hafiften gözüm kızarırsa -bu son nokta 1 2 kere kızartmışlığım var- değiştiriyorum. Yoksa lensler de artık can yakıyor.

Semi

ben bunu bizzat biofinity'nin merkezine mail atip sormustum. kutusu acildigi andan itibaren hava aldigi icin saymaya baslar. o gunden sonra kac gunlukse o kadar kullanirsiniz demislerdi. gerci tecrubelerim ucu ucuna atma diyor. 3-5 gun opsiyon var.

buenosdias

15günlük lens 3 haftayı zorlayabilir
aylık lensler 30günü zor çıkarıyor

gözü rahatsız etmeye başlıyor son günlere doğru

paketten çıktıktan sonra süre başlar

bir soru sorcam
1

mobil görünümden çık