Merhaba,

toplantı odamızda kullanılmak üzere iyi bir konferans kamerası ihtiyacımız var. müthiş profesyonel olmasına gerek yok ancak 20k TL'ye kadar bir öneriniz var mıdır? alttakini bulduk ama alternatif de bakıyoruz.

www.logitech.com

 

Toplanti odasi kac kisilik? Bir kac kisiden fazlaysa toplanti masasinin ustune masanin buyuklugune gore bir ya da daha fazla mikrofon koymaniz gerekir. Ayrica zoom vb ayarlanma ozellikleri olan bir kamera olmasi iyi olur (odada 1-2 kisi varken o kisilere odaklanacak ama oda kalabaliksa genis aciya gececek (auto frame) vb).

Bu paylastiginiz urun toplanti odasindan ziyade bireysel bir urun, zaten aciklamasinda da "Küçük odalar ve ev ofisleri için tasarlanan Logitech Connect" yazmislar.

Fiyatlari bilmiyorum ama biz ofiste sunlardan kullaniyoruz, odanin buyuklugune gore ekran boyutlari ve mikrofon sayilari degisiyor: workspace.google.com

sertac akin

toplantı odasında max 10 kişi aynı anda toplantı yapar. Ben de ilave mikrofonlu bir ürün araştırıyorum açıkçası. şirket olarak Teams kullanıyoruz, buna çoğu uyumludur diye düşünüyorum.

gönderdiğiniz çok iyi duruyor ancak dolar cinsinden fiyatı çok yüksek bizim için. biz max 30k TL gibi düşünüyoruz.

KidLazer

www.hepsiburada.com

godless frog
1

mobil görünümden çık