24 olsa gecirirler mi?




 

turkiye'den ucacagim. ankara'da tartilacak.

antikadimag

ben iki defa istanbul kalkışlı uçmuştum abdye. avrupada bağlantılı transfer yaptım. anadolujette 8kg fazla gelmişti görevli tamam sorun değil dedi. pegasustayda 1.8kg fazla gelmişti kuruşu kuruşuna aldılar. çok kaliteli hizmet veriyolarmış gibi bi de.. tekeri kırmışlardı bavulun birinin.

e mice

thy, türkiye çıkışlı uçuşlarda öyle 1 kg'yi falan sorun etmez. @e mice'nin ki kadar 8kg kadar olmadı ama benim de 3,5kg fark çıkmıştı para ödemeye hazırken sorun yok geçebilirsiniz demişlerdi. çokça 1-1,5kg aşıp geçtim.

avatar is back

Ben 4 kilo farkla İstanbul'dan problem olmadan binmistim.

mirty

Kesinlikle kontuardaki kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Kıl bir tipse 1’i bile sorun eder, değilse 3-4 kiloyu bile geçirir. Biraz şans.. Bu gözler neler gördü. (Yurtdışına olan uçuşlardan bahsetmekteyim)

hain kostokk

kontuardaki kişiye göre değişkenlik gösteriyor +1

1 kilo cok degil, en kotu ihtimalle o valizdeki birkac seyi el valizine tikistirirsin. el valizinin tartildigini gormedim.

hot potato

peki eleman killik yapti diyelim ek kilogrami ucret odeyerek gecirebiliyor muyuz?

antikadimag

Evet

hot potato

Kuzenim yaklasık 8 kg geçirdi, oradaki görevli başta bir şeyler demiş ama kuzenimin ingilizcesi iyi olmadığı için anlamamış ve en sonunda adam lanet olsun diyip geçirmiş. Kısacası oradaki görevli kişinin inisiyatifine kalmış.

sislerrr

25 kg cikti ve adam killik yapti evet. ustelik bir de business upgrade yapmistim, yine de 2 kilogrami cikarttirdi.

bu arada ikinci valiz olsa ona alabilirdim ama tek valizle gittigim icin yanima posetle almak zorunda kaldim.

antikadimag
1

mobil görünümden çık