selamlar, sıfırdan içerik üretmiyor metin yazarlarımız, gelen ham metinleri bizim konseptimize uygun içeriklere dönüştürüyorlar.

fiyatlarının güncellenmesi gerekiyor ancak eskiden birkaç kişiden fiyat alır bir fikir edinirdik. şu an biri 3x diyorsa diğeri 5xx diyor filan, inanılmaz karışmış durumda ortalık. onlarda haklı, emeklerinin bir karşılığı var muhakkak ama bu kadar uçurum olmazdı eskiden fiyatlar arasında.

bu alanlarla ilintili çalışanlar varsa nasıl hesaplıyorlar (kelime, boşluklu/boşluksuz karakter sayısı, sayfa gibi ya da daha farklı), rakamlar güncel piyasa da özellikle asgari ücret zammından sonra nasıl vb. bilgiler paylaşabilirler mi? özelden de mesaj atabilirsiniz burdan yazmak istemezseniz.

 

birinin fiyatını diğerine söyleyerek istediğim tedarikçinin fiyatını makul seviyeye çekmeye çalışırım. doların 2 sene önceki fiyatına endeksler üstüne de dolar enflasyonu koyar, bu hesaba göre pazarlık yapmaya çalışırım. öncelikle kendi kafanda piyasasını oluşturabilirsen ikna etme ihtimalin daha yüksek olur.

gabe h coud
1

mobil görünümden çık