o işleri napıyorsunuz arkadaşlar?




 

e-sim şuanda en popüler seçenek. telefonunuz destekliyorsa bunu düşünebilirsiniz. hem en ekonomik hem en pratik yol bence bu. onun dışında kısa süreli bir seyahatse ve mevcut hattınızı kullanmanız gerekiyorsa tarifenizi günlük 200 tl civarı fark ödeyerek kullanabiliyorsunuz.

ezkaza

kendi hattını kullanabiliyorsun aynı tarife üzerinden günlük ekstra ücret ödeyerek veya gittiğin yerin bim tarzı marketinde ucuza hat alıyorsun. tabi seyahat için konuşuyorum.

neira

e sim olayı benı perişan etti, nedne beceremedım anlamadım ama çekmedi, sürekli kitlendi, dönünce de hücreselimde sorun yaşadım bence en mantıklısı operatorune gore para odeyıp orda rahat rahat kullanmak

hopp

havaalanlarinda otomat oluyor oradan hat alabiliyorsunuz haftalik aylik paket icinde hazir sekilde.

ben genelde ilk gun icin tr hattimdan paket aliyorum ne olur ne olmaz diye, gidince orada vodafone falan magazadan hat aliyorum

aguen

Mevcut operatörümün haftalık 1gb paketini alıyorum.100₺ gibi bir fiyatı var.Kalacağım yerin wifili olmasına dikkat ediyorum.1 gb dışarda mekan googlelamak ve navigasyon için yetiyor.Aramaları da yine internet üzerinden yapıyorum.

arenas
1

mobil görünümden çık