Dostlar merhaba, böyle bir niyetimiz var. Vallahi dil bilmeden sıfır İngilizceyle italya’ya gitmeye niyetlendik. Uçak biletlerini aldım oteli ayarladım. Vize çıkarsa tabi gideceğiz bakalım. Sorum şu: Pegasus’tan aldığım uçak biletleri için yapmam gereken bir şey var mı yani İtalya da pasaport kontrolünde bu biletleri geri dosunu vs göstermek istiyorum fakat bunun İngilizce halini mi temin etmem gerekiyor. Neler yapmam lazım bu konulard,a teşekkür ediyorum.




 

italya gümrük polisinin bırak doküman kontrolünü soru sorduğuna bile şahit olmadım henüz :) hatta surata bile baktıkları çok görülmemiştir :)

soruna cevap olarak gerek yok. çok kıllanırsa zaten pnr numarasından kontrol ettirir

delidir yakalayin

Eğer yurtdışında minimum 2 sene yaşamamışsan zaten aslında dil bilgin yok demektir. Refleksif cevap veremezsin, konuşulanı anlamazsın. O açıdan çok normal.

ferenc

Uçak biletleri için yapmanız gereken bir şey yok. Pasaport polisi soru sorabilir, ne zaman döneceksin diyebilir nerede kalacaksın diyebilir. İngilizce bilmeniz şart değil, orada illa ki yardımcı olacaklar çıkar.

Sorun yaşamazsınız özetle.

pispinti

Google translate varsa sıkıntı yok, gümrük polisinin de bişey Sorduğunu hiç görmedim ama sen yine de otel rezervasyonun dönüş uçak biletinin çıktısını al yanına, sorarlarsa gösterirsin.Yol ve ulaşım konusunu da Google Maps ile çözersin.

morfeus emmi

Hocam Google translate uygulaması ile evlenen insanlar gördüm torun sahibi olan falan o yüzden eglenmene bak

Zetnikov

google translate yükle offline olarak türkçe italyanca ingilizce indir oradan en kötü yarım yamalak da olsa çevire çevire anlaşırsın.

basond
1

mobil görünümden çık