Son günlerde ünlü milyarderler Mark Zuckerberg ve Jeff Bezos'un gizli yeraltı sığınakları inşa ettirdikleri ve bir felakete karşı hazırlık yaptıkları konuşuluyor. siz bunları nasıl yorumluyorsunuz




 

Terör olur Savaş olur doğal afet olur ya da başka bir şey olursa diye kendi bahçeme yaptırdığım sığınağı, bunlar sınırsız imkanlarla adaya yaptırmışlar hepsi bu. Benimkinden 3 farkı var, daha geniş, daha uzun süre dayanır, ve daha teknolojik.

etna

Dümdüz amerikalılar da bayılıyor bu sığınak işine, deli gibi para harcıyolar yok nükleer savaş çıkacak yok zombi istilası olacak diye. Bilmem kaç milyar doların olsa hobi olarak bile yaparsın yani çok büyütülecek bi olayı yok. "Hmm bunlar sığınak yapıyosa demek ki ileride savaş çıkacak" diyecek bi durum yok yani

nundu

Hocam ben bu hikayeleri kaç yıldır duyuyorum. Bakın herhangi bir şekilde aratırsanız böyle yapmis bir sürü kişi var ki yalan olmasın bu kadar param olsa ben de yaparim ne olacak.

Ve nundu+1. Normal yapanlar da çok.

Buyrun 2022 haberi.
www.google.com

Sadece işi bu olan firmalar var;
www.google.com

Bu da taa 2017'den
www.cnbc.com

logisticsmanager

aklıma take shelter filmi geldi:) öneririm.

nothing in my way

Olursa diye yapilan bir sey. Olmayadabilir yani. Bana sidik yarisi gibi gozukuyor istese gizleyebilirdi bayagi profesyonel haber yapiliyor bu siginaklar hakkinda. beni korkutan bir tarafi yok zira zaten korkunc olaylar oldugunda da bizim yaptigimiz yapacagimiz bir sey de yok oyna devam

ala09

Korkuyu yaymak alış veriş ve bir çok harcamayı arttırıyor.

Sigorta şirketleri, kredi veren kurumların vazgeçilmez sloganı:
- ya acil bir bir durum karşınıza çıkarsa?

Bu sığınaklar çok gizliyse biz neden ve nasıl duyuyoruz ki yapıldıklarını?

Netfilixte olmalı yeni bir film çıkmış geçenlerde. Yer her zamanki gibi ABD. Konu ise yine kaos savaş içinde kalanların hayatta kalma mücadelesi.

diyecevaplandı

@diyecevaplandi

Netflixteki yeni filmin adı Leave World Behind.

Korona ilk başladığı zamanlarda ilk başta güldük eğlendik ama sonra yaşadıklarımız ortada. O kadar da olmaz denilen her şey oluyor.

Şu an gündem güneş fırtınası. Muhtemelen fırtına sonucu ya da fırtına bahane edilerek tekrar bir kapanma söz konusu olabilir. Türkiyede takan yok ama İngiltere ve birkaç Avrupa ülkesi halkı bilinçlendirmeye başladı.

Trafik ışıklarının, banka atmlerinin, internetin, komple elektriğin olmadığı bir dünya hayal et, neler olur.

Birkaç saat olsa bile dünya durur. 5-6 sene önce İstanbul ve birçok şehirde aynı anda saatlerce elektrik kesildiği zaman bile nasıl korktu insanlar.

Cesario

Hocam bu arada Güneş fırtınası muhabbetini de ilk defa Türkiye'deki arkadaslardan duydum. Fransa'da kimsenin konuştuğu bile yok. Şimdi baktim elle tutulabilir hiçbir kaynakta da yok. Türkiye'de neden bu kadar konuşuldu anlamadim.

Nerede kim neyi bilgilendiriyor? Yok hiçbir yerde bir şey.
Bence okudugunuz kaynaklari okumayi birakin boşuna endiselenmemek için.

logisticsmanager

Hahah zenginler sığınak yaptırıyor sonra fakir amerikalılara kalıyor o sığınaklar. Filmlere göre. Yaptırsınlar, hobidir.

birgumuspeni
1

mobil görünümden çık