Septum deviasyonu teşhisine istinaden ameliyat olmam gerektiği 3 farklı doktor tarafından söylendi. Bu operasyon için devleti mi tercih etmeli yoksa iyi bir cerrah tarafından gerçekleştirilmesi için özel hastane mi araştırmalı. Eğer basit ve risksiz bir operasyon ise elbette param cebimde kalsın isterim. Ama risk seviyesi düşük değilse de artık bir yer bakarım diye düşünüyorum. Sizin önerileriniz, tecrübeleriniz nelerdir?




 

devlet/özel diye bakmak yerine doktora bakmanızı tavsiye ederim. ciddiyeti deviasyonun durumuna göre değişiklik gösterir ama basit bir ameliyat değil. ben ilk gün epey kan kaybettim ve 5 gün tamamen tıkalı burunla yaşadım. devlette iyi bir kbb doktoru rahatlıkla halleder.

Pertev nail

ben şişli etfalde oldum, gayet de memnun kaldım. pertevin dediği gibi cerrah önemli olan hastaneden ziyade. orta/düşük seviyedeki hastanelerde cerrahların devletten daha iyi olduğunu düşünmüyorum. 1-2 sene önceki düzenlemeden sonra küçük özel hastanelerde çalışan tecrübeli doktorların çoğu devlete geri geçti örneğin. A+ özel hastanelerde de çok ciddi para ödersiniz.
özet olarak; tavsiyem devlet hastanesidir.

faberkastelli

devletteki doktorların ameliyat becerisinden şüphem olmazdı açıkçası. insanların özele gitme sebebi de bu değil, daha çok işlem öncesi-sonrası ilgi alaka görmek, doktora ulaşabiliyor olmak vs. yani hastane değil de doktor araştırmak daha mantıklı.

elorelia
1

mobil görünümden çık