Daha önce hiç balık pişirmedim. Balıkçıdan somon akıp dilimletip arada tavada çvireyim diyorum. Bir müddet kırmızı ete ara vermem gerekiyor çünkü. Ama tavada arkalı önlü birkaç daika içinde pişirilebilecek bir balık mı somon tam emin olamadım.




 

Çok basit bir ürün. Eğer tam somon degilse böyle dilim ya da filetoysa çok basit ve lezzetli olur

logisticsmanager

Dilim somonu pisirmesi sahiden çok pratik. Tavada da çabucak pisiyor, fırında da. Güzel bir marinasyonla ben çok seviyorum.

fraise

dilim somon reimg-carrefour.mncdn.com

somon fileto images.migrosone.com

aldığını balık bu ikisinden biridir muhtemelen

çok kolay pişewn bir balık
tavada yaparsanız tavaya az biraz ayçiçek yağı koyun önlü arkalı kızartın. tereyağında da yapılabilir hafif şekilde ama ayçiçek yağı daha pratik olur

öncesinde marine edebilirsiniz.
bir kaseye bir kaç kaşık zeytinyağı, ince kıyılmış dereotu, tuz, karabiber, kekik, bir diş sarımsakkoyup sos hazırlayın. balıkları bu sosun içinde bekletin ya da kızartmadan önce her iki tarafını da bu sosu sürün.

www.youtube.com

afiyet olsun

exlibris

ben geçen bim'de dondurulmuş görüp aldım, daha önce de yememiştim. tavanın dibine çok az sıvı yağ koyup arkalı önlü kızarttım. hayatımda yediğim en lezzetli balık diyebilirim. bir de hani tazesi falan olsa kim bilir nasıl süper olur.

Fodera

fırında şu tarif hem basit, hem lezzetli: www.youtube.com

wct3 org

somon tavada birkac dakikada pismez.
firinda yarim saat kadar suruyor.

cooperr

Biz Turkiyede hic somon yememistik diger alternatif baliklarimizin yayginligindan ve alismisliktan. Rusyaya gelince somonu bulduk bizim tanidik baliklardan olmayinca.
O gun bugundur neredeyse haftada bir fleto alip tavada kizartip yiyoruz. Isitma derecenize gore sanirim max 10 dakikada pisiyor ve lezzetli.

va

Zeytinyağı- pul biber—sarımsakla marine edip tavada yaptım valla süper oldu.

condom kurşunu
1

mobil görünümden çık