Bayağı zamandır kullanılan bi visko yastığın süngeri ne şekilde temizlenebilir? İçine zerk etmiş bilimum bakteri makteri filan gitsin isteniyorsa nedir bunun yolu? (bu visko yastık bayağı bi zaman önce aldığım öyle güzel bir visko yastık ki şu an aynısından asla bulamıyorum. öyle güzel bir sertliği var. tam kıvamında. şimdikiler kafanı koyduğunda sönümlenen bana göre kolpa visko yastıklar. yeterli sertliğe sahip olmayan bilinçsiz üretilmiş ürünler. bonus olarak gelen cevaplarda sert visko yastık buldursun bir tanrı kulu lütfen)




 

Ben huylanırsam kat kat kılıf kullanıyorum.

parka

yatsan tempur yastık, doktor tavsiyesi üzerine almıştım çok memnunum. 5-6 sene önce 800 TL vermiştim, şimdi baktım fiyatları 4.000 TL civarı. çok pahalı ama kesinlikle değer. eğer maddiyat elveriyorsa hiç başkasına bakma direkt bunu al.

zikardo

temizlik önerisi olarak; bu yastıklar yıkanmıyor malum, bende kiwi buharlı ütü var, şu askıda ütülemeye yarayan buhar püskürtenlerden, onunla bir güzel buhar banyosu yaptırıyorum. Ayrıca yazın balkon/terasta açık havada güneşin altına koyuyorum, hava 35 derece ve üstü olunca. en azından sıcak-güneş mikropları kırar diye. 2 gün açık havada güneş altında kalınca güzelce havalanmış oluyor.

zikardo
1

mobil görünümden çık