1 - Amazon kindle paperwhite

Okudugum okumadigim tum kutuphane dolusu kitabi cebimde tasiyorum. Günduz ve karanlikta okunabiliyor. Elde tutmasi kolay sarji 10 gunden fazla gidiyor. Normalde 1 ayda 1 kitap okuyorsaniz bu cihazla rahat 3-4 tane okursunuz çunku okuma hiziniz muthis artiyor ve her durumda / yerde okunabiliyor

2 - Asus laptop / Masaüstü

Bu bilgisayar markasi ve urunlerde hicbir sikinti yasamadim memnunum.

3 - Xiaomi tüm ürünleri ve telefonum red mi note pro 8

Bu telefon cok ilginctir ki ilk ciktiginda almistim halrn kullaniyor ve yeni telefon ALAMİYORUM. Çünku telefonda gram kasma yok halen sifir gibi. Bozulsun diye dua ediyorum.
Tum xiaomi urunleri basarili bence.

4 - Logitech tüm ürünleri

Klavye kulaklik mouse kullaniyorum acayip kaliteli ve saglam ürünleri var. Eger mouse kulaklik klavye alicaksaniz ozellikle dusunmeden alin. Ayrica uygulama ve program destegide cok iyi yapilmis. Arayuzler harika. Kefilim.

5 - Sandisk

Usb diskleri baya saglam tavsiye ederim ömürlük. Sanirim bazi urunlerinde garanti oluyormus yenisini gonderiyorlarmis diye duydum arastirmak lazim.

6 - bianchi bisiklet

Bu marka bisikletler asiri kaliteli oluyor her acidian tavsiyemdir. Yerinde gorun.

7 - decatlon ve Quechua tüm ürünler

Full su gecirmez mont ayakkabi ve canta kullaniyorum decatlondan aliyorum fiyat performans fenadir.

 

xiaomi'ye artık katılamıyorum maalesef. mi 6 kullanıyordum, onu hala kullanıyor olsam belki katılabilirdim.

poco x3 pro kullanıyorum şimdi. miui 13te takılı kaldı. güncelleme gelecek geldi derken telefonun desteği bitti. telefon arada kilitlenip tekrar açılıyor, ekran döngüye giriyor. accubattery diye bir uygulama var, pil sağlını ölçüyor. sürekli açık olması lazım normalde. tüm otomatik başlama ayarları açık. pil tasarrufu kapalı. kendi kendine gidip onu kapatıyor bir süre sonra.

mi band 4 ve mi band 7 kullandım. mi fit birden bire zepp life oldu. daha sonra gps bulamamaya başladı. mi fitness diye ayrı bir uygulama çıkmış, o da bileklik ile senkronizasyonda ara ara sorun çıkarmaya başladı.

inheritance

Lizard - Sandalet
Giant - Bisiklet
Abus - Bisiklet Kilidi
Arzum/Shake n Take - Blender

lüzumsuz adam

@inheritence
Ben birkac urununu kullandim sorun yasamadim sans olabilir

Zetnikov

dell laptop
apple telefon
logitech mouse

bohr atom modeli
1

mobil görünümden çık