Genellikle tamamen pamuklu şeyler giyerim. aslında sanki eskiden bu kadar çektirmese de son zamanlarda çektirdiğinden kesinlikle emin oldum.
Geçenlerde satın aldığım bir pantolonun paçalarının kısaltılması gerekiyordu ben de meraktan 6 defa yıkadım ve kuruttum sonunda ise pantolon kesinlikle üstüme tam oluyordu.
bu olay sonrasında da üstümdeki tişörtün birebir aynısını mağazada denemeye gittim ve ciddi bir beden farkı olduğunu görünce emin oldum.
evim ufak ve balkonu da yok. nasıl bir programda nasıl bir kullanımla kullanmalıyım ki bu kıyafetler çekmesin. sadece 2 ay sonra abartmıyorum en az 1-1.5 beden küçülüyor bunlar...

 

@orient blue hassas modu kullanmaya başladım son zamanlarda ama gene de sıkıntılı. ütü kuruluğunda falan mı çıkarayım makineden peki?

denizgonen

aynı sorunu yaşıyorum, takipteyim. 38 bedenim, 44 beden pantolon aldım nasılsa çekecek diye :(

dediysem dedim

araya kaynamış gibi oluyorum ama ben de çamaşır makinesinde yaşıyorum bunu. 30-40 derecede yıkamama rağmen. var mıdır bunun çözümü?

jepa

ben bu yüzden biraz nemli çıkarıyorum. en düşük ısıyı seç.

ferenc

marka nedir? ısı pompalı mı?
pamuklu 2.5 saate koyuyorum çamaşırları daha küçülme olmadı.

eja

Aynı problemi biz de yaşıyoruz, sırf bu yüzden asarak kurutmaya döndük. Ütü kuruluğu diye bir seçenek var nemli bırakıyor o zaman çekmiyor ancak öyle de yine asmak lazım. Çözemedik kısaca:(

mirty

@arçelik. Isı pompalı. Ben de eskiden pamukluya koyuyordum çekti. Narin moduna koydum hala çekiyor...

denizgonen

www.eksiduyuru.com

Bir kaç ay önce benzer bir başlık açmıştım.

Ütüleme sonrası eski haline geliyorlar

kaiserr76

yorgan modu varsa onu deneyin bir de.

brkylmz
1

mobil görünümden çık