Vakıfbank otomatik limit artırma ile 1 sene içerisinde kredi kartı limitimi artıra artıra gelirimin 16 katına çıkardı. Bu durum bende harcama noktasında bir fark yaratmadı. Kendi gelirime göre kontrollü şekilde harcama yapıyorum. Bunun haricinde limitin gelirime orantısız yüksek olması herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Otomatik limit artırmayı kapatayım mı?




 

@mirket kartımı internet alışverişlerine kapadım. Sanalkart açıyorum internetten ödeme yapmadan önce. Temassız limiti de düşük. Dediğiniz durum yine de olabilir mi?

cambalkon

Benimde 15 katı bir dezavantajını görmedim acil ihtiyaç durumunda baya da işime yarıyor

retarder

Şifresiz şekilde kart harcaması yapılabiliyordu en son pos cihazlarından. Birisi atıyorum 100k tutarında bir laptop ve diğer bir sürü harcama yapabilir eğer kart başkasının eline geçerse. Kartı fiziksel olarak çaldırdığınızda her şey yaşanabilir

Unde bach canim

@unde dediğiniz durum temassız limiti düşükse ya da temassız komple kapalıysa da mı mümkün?

cambalkon

Temassızla alakası yok benim dediğim durumun. Şifresiz kullanım dediğim temazsız kullanım değil. Adam poz cihazına kartı sokuyor, şifresiz devam etme seçeneğiyle onaylayıp tahsil ediyor. Biraz baktım, günlük limite sahip ve kapatılabilir bir şeymiş “kredi kartı işe şifresiz çekim” yazarsanız görürsünüz.

Unde bach canim
1

mobil görünümden çık