Mu yoksa kaportadaki çizikler nasıl olmuş. Çizilerin devamında kedi patileri var, bence suçluyu buldum ama kedi tırnağı aacı çizebilecek kadar güçlü müdür ya oha.




 

Branda alacaksanız maalesef başka çözümü yok

Kurulumu kolay buna benzer branda kullanıyorum ben
www.trendyol.com

ditu

bizim araç kapalı otoparkta duruyor. kaputta çizikler var. kediler her yerde. araç üstü branda düşündüm ben de ama tak çıkar tak çıkar onunla mı uğraşacağım lanet olsun dedim bıraktım öyle.

yazar yazmaz yazan yazar

Kediler yürürken tırnak çıkarmaz. Bana garip geldi. Neyse, beyaz renk rules.

prole

Kaporta derken kaput demek istedim aslında. Tam böyle 2 tırnak arası kadsr mesafeli bir şekilde çizik var. Acaba kaputun üstündeyken kaydı da o yüzden mi çıkardı tırnaklarını

regina phalange

fircali otomatik araba yikama ayni sekilde cizebiliyor.
arabaya firca surdurmemek lazim.

cooperr

Bende cabrio bir araç vardı. Siyah tenteyi mahvetti kediler. Tırnak soktular, çizdiler. Büyük dert

ditu

bizim komşu camla kaput arasındaki yere yani sileceklerin alt kısmına çam ağaçlarından düşen küçük dal parçaları koyuyor. orda uyumamaları için.

jepa

Yürürken tırnak çıkarmaz ama aracı ring olarak kullanmış olabilirler dsgdfg Yani bir tek kedi değil araca ağaçtan sakız düşer boyası kalkar kuş boku zira asidik olduğundan boya kaldırır, asit yağmurları aynı şekilde... Çizik renk bozulması vs. sizi rahatsız ediyorsa örtmek lazım bir şekilde dışarıda duran her şey dış koşullardan etkilenir maalesef ya da kapalı garaj

eatpraylaw

Aracı vinil kaplatabilirsiniz. Böylece hergün branda tak çıkar derdinden de kurtulmuş olursunuz.

thracia
1

mobil görünümden çık