Merhaba,

yeni aldığım Bosch çamaşır makinesinin kurulumu esnasında bir sorun olduğu söylendi. Elektronik olarak kontrol edilen bir musluk açık kalıyormuş. Kurulumu yapan arkadaş kapağı açıp ilgili yere vuracağım büyük ihtimalle düzelecek dedi. Ben de ne yaparsan yap dedim. Yaptı ve alet düzeldi. Ama tabii benim tadım kaçtı. Gözümün görmediği bir yerde yapsa -ki belli ki yapıyorlar- sorun olmayacaktı ama ben bunu almam dedim. Genel müdürlük çok dişli ve hatta uyuz çıktı. Ara elemanlar ılımlı olsa da genel müdürlük kesinlikle yenisini göndermem ne yaparsanız yapın diyor. Artık her şeyden çok yoruldum. Sizce ne yapayım?

Teşekkürler

 

kurulum esnasında sorun olduğu söylendiğine göre keşke tutanak tutup almasaydınız. siz yapın demişsiniz, onlar da yapmış. yani vurarak düzeltmek biraz garip, kabul ediyorum ama makinede sorun yoksa, çalışır teslim edildiyse çok fazla yapacak bir şey yok sanırım. zaten garantisi yok mu? kullanın, sorun çıkarsa servis gelir bakar zaten.

orient blue

Kullan gitsin, kafana takma. Sorun olursa garantiden yaptirirsin. Olmadı video çekip youtube'a koy, kesin dönüş yaparlar.

prole
1

mobil görünümden çık