Aralık’ta Kıbrıs’a gitsek nasıl olur? Gezecek görecek yerleri dolaşmak için 2 günlüğüne, araç sorun değil ama hava şartlarından emin olamadık.




 

Kişiden kişiye göre değişir elbette ama kışın Kıbrıs'a gitmenin, kışın Antalya'ya gitmekten pek farkı yok bence. Kıbrıs gibi yerler şehir turizmi için uygun yerler değil pek. Şehirden çok doğa ve "yazlık tatil mekanı" turizmi için tercih ediliyor. Tabi Kıbrıs özelinde kumarhane vs. gibi ek şeçenekler var eğer ilgi alanınıza giriyorsa.

Kıbrıs'ın doğasında kış yok. Atıyorum Stockholm veya Oslo imaj olarak zaten soğuk bölgeler. Bu şehirlerin kış görünümlerini bir kartpostala falan basabilirsiniz, ruhlarında kış var. Onun için kışın görmek ayrı bir zevk verebiliyor ancak Kıbrıs açısından durum böyle değil bence. Yapacak çok bir şey bulacağınızı sanmam.

akhenaten

Gidilir elbette. Özellikle yazın sıcaktan dolayı gezemeyeceğiniz, yürüyemeyeceğiniz tarihi yerleri gezmek için ideal olur.

emininsel

Kibris’ta kisin bunaltici hava yokken harika gezilir.
Girne, Magusa vb gezmesi inanilmaz guzel yerler.

Havaysa eger yagmura denk gelmezseniz yumusak ve guzel olur. Yani havayi nasil diyelim ki aralikta denize giren cok insan da var sonucta.

kuehles blondes

kıbrısa kışın gidilir

jamswety
1

mobil görünümden çık