merhaba. bu çin malı olan adı değişenler dışında braun çok tavsiye ediliyor ama deli gibi pahalı o da. ne almalı öneriniz var mı memnun kaldığınız, duyduğunuz?




 

Ben çok önceden bunu almıştım
Çok iyi ve hala kullanıyorum.

www.hepsiburada.com

limonlu eksi

hem bizim hem baldızın çocuğu arka arkaya hasta oldu. ikimizde de tabanca şeklinde olandan vardı ama ölçümleri çok stabil olmadığı için koltuk altından ölçüm yapılanın dijital ekranlısından aldık. hastanede keza koltuk altı ölçümünü kaale alıyor.

b1020

en doğru ölçümü kulaktan ölçenler yapıyor. hastanelerde de kulaktan ölçüyorlar.

ama eğer illa temassız kullanacaksanız alından değil, onu da koltuk altına tutarak ölçün. bizim oğlan cayır cayır yanarken bile alnından 37 ölçer temassız alet. bebekken de öyleydi, hala öyle. alnı ısınmıyor.

kibritsuyu

Braun IRT 6520 kullanıyoruz. Memnunum ben açıkçası.
Temassız ölçerlere sakın bulaşmayın. Kulak içi alın net olarak. İlla ki Braun alın demiyorum f/p olarak tercih edilen başka bişey varsa onu da alabilirsiniz. Ama çocuk hasta olduğunda termometrenizin düzgün çalıştığından emin olmanız lazım.

nuevo

kulaktan olan en doğrusuymuş. bizim doktorumuz braun'un kulaktan ölçen en ucuz modelini al geç, pahalısına gerek yok demişti. ırt3030 olması lazım. bir de koltukaltından ölçenlerden aldım sağlamasını yapmak için yine braun.

ablamda koltukaltı için eczanelerde filan satılan ucuz modellerden var. iki çocuğunu da onunla büyüttü.

elorelia
1

mobil görünümden çık