İlk 70 bölümü kabaca özet geçebilir mi?




 

eğer bunu, dizi hoşunuza gittiyse ve yeni başlamak için, geçmişte neler oldu bileyim de ona göre izleyeyim diye soruyorsanız, önceki sezonları bilmenize gerek yok. oralardan devam eden herhangi bir olay kalmadı. şu anda başlamak için önceki sezonlarda olan biten bilmenize pek gerek yok.

eğer amacınız buysa son sezonun yayınlanan 4-5 bölümünü özet geçeyim.

ya da daha iyisi, izleyiverin hızlı hızlı. tek bilmeniz gereken, ılgaz ve ceylin evli idi, birbirlerini seviyorlardı. geçen sezon sonunda ılgaz öldü, ceylin perişan oldu. hep rüyasında ılgaz'ın geldiğini falan gördü ve uyandı. bu arada hamile olduğunu anladı. ama meğersem ılgaz ölmemiş, öldü göstermişler. sezon sonu da yine ceylin'in ılgaz'ı görüp sarılması ile bitti, ölmüş mü ölmemiş mi muallakta bitirdiler.

gerisi yeni sezon.

edit: dayanamadım son sezonun yayınlanan kısmını da özet geçeyim, boşa izlemeyin saatlerce vıyvıyvıy.

---dikkat spoiler---

sezon 5 yıl sonrasından başlıyor. ceylin de savcı olmuş, bunlar boşanmış araları kötü. sonra anlıyoruz ki çocukları doğmuş, adı mercan, 2.5 yıl mutlu mesut yaşamışlar. sonra bunlar plajdayken bi kargaşada çocukları kayboluyor. karada, denizde arıyorlar tarıyorlar yok bulunamıyor. 1 yıl geçtikten sonra dosyaya takipsizlik veriliyor, ılgaz da denizde kaybolup öldüğünü kabulleniyor, ceylin kabullenmiyor. bu yüzden kavga edip ayrılıyorlar. ondan da 2.5 yıl sonra, çocuğun aslında yaşadığı ve kaçırıldığı ile ilgili deliller buluyorlar. meğersem ceylin'e gıcık olan karşı taraf müvekkili kaçırıp ölen kendi çocuğunun yerine koyup büyütmüş. kadını yakalayıp kızı alıyorlar. son bölüm böyle bitti.

kibritsuyu

Ceylin ağlıyor ya da sinir krizi geçiriyor.

huzurlarinizda huzursuzluk
1

mobil görünümden çık