3-4 ay önce ev tuttum. penceresi bozuktu ilk zamanlar pek takılmadım bu duruma.

pencere temizlemek için geçen ay yaptırmak istedim fiyatı 1300 tl istediler. ben de ev sahibine ilettim. "bunu neden başta söylemediniz" "görüşüp size döneceğim" diyerek sürekli geçiştiriyor. 2 haftadır dandik bir pencereyi yaptıramadım.

zaten ilk kiraladığımda da eski kiracının su ve elektriği ödemediğinden dolayı 100 defa arayıp yüz göz olup adam gözümden düşmüştü tavırlarıyla. iyice irrite oldum şimdi.

ne yapmalıyım ne önerirsiniz.

 

Sizin yerinizde olsaydım kalıcı olması açısından açıklayıcı bir mesaj yazardım. Pencerenin durumunu fotoğraflar, havanın git gide soğuyacağından bu şekilde kışı geçirmenin zor olacağından uzun uzun bahseder yapılması için tanıdık bir usta olup olmadığını sorardım. Buna rağmen yaptırmıyorsa kendim usta bulur yaptırır faturasının fotoğrafını atardım. Kiradan düşmek zorunda olduğumu söylerdim. Yine yan çizerse lanet ederek tam yatırırdım kirayı.

Üç kuruş için bu durumlara düşen ev sahibinin hiçbir ricasını da yerine getirmezdim.

ruhen hastayim ben

uzun uzun açıkladım. usta bulmasını da söyledim, olmazsa kendim yaptıracağımı faturaya yansıtıp kiradan düşeceğimi de söyledim de yine uzattı.ses yok 1 haftadır. bu hafta yaptırayım olmazsa kiradan düşerim

gizemli dede

Süre vermeniz lazım. Bu konuda onay almayın, bilgi verin.

Mesela;
Şu tarihe kadar bana dönüş yapabilir miyiniz, eğer o tarihe kadar siz aksiyon almazsanız ben şu ustaya yaptıracağım, fiyatı şu kadar tutacak ve kiradan düşeceğim.

Diyebilirsiniz. Eğer kendi yaptırmak istiyorsa buyursun o tarihe kadar yaptırsın.

zimbirik
1

mobil görünümden çık