Romalılar Selam,

Şimdi bilgisayar değiştirme sularına doğru giriyorum. Monster Huma kullanıyordum. 5. senesinde kendisi ile artık yavaştan vedalaşma zamanı geliyor.

PC'den beklentim özelliklerini yüksek alayım 4-5 sene temiz götürsün beni.

Thnikbook ve Thinkpad cihazlar arasında gitmekteyim. Özellikle dayanıklılık açısından thinkpadler bir aklımı çeliyor. Fakat fiyat olarak benzer iç özellikler thinkbooklarda daha ucuz.

Sizin deneyimleriniz nedir? Bu iki seri arasında artı eksi ne gibi farklar görüyorsunuz?

 

Thinkpad t14 aldım 45 bin'e. Fan sesinden isyan ettim, aynı gün iade ettim. X1 carbon aldım, 63 bin'e. Aynı bok.

Mac m2 pro var. Valla elim gitmiyor thinkpad'a. Ya da ben çok takıntılıyım bilmiyorum. Spesifik sebeple windows tercih etmiyorsan mac air al geç.

xephyr

bence de macbook air al geç windows'ta durmak zorunda değilsen. m1 ile çıtayı çok başka seviyeye çıkardı apple. performans/pil ömrü/sessizlik vb. zaten ekran ve ses kalitesi de üst düzeye yakın. m1 macbook air bile yeter.

signore

thinkbook daha kalitesiz seri.

thinkpad de bozmuş diyenler var son zamanlarda.

ben olsam dell latitude, precision bakarım.

zalbarath

Geç gördüm cevapları kusura bakmayın.

Macbok m serisi işlemcileri tanıttığından beri hep aklım kalıyor. Ama Windows ekosistemine o kadar alıştım ki bu noktadan sonra değişim bana zor geliyor. Bir de 16 GB tam falan dediğimde 50bini görüyor. Geçtim windowsdan ayrılmayı, tablete Windows nasıl yüklerim seviyesi bir arsızım ben :)

Dell latitude cidden o kadar iyi mi ya? Hangi açıdalardan daha iyidir ki?

ManikD

@ManikD

business serisi dell'in dayanıklılar. ben 2011 modelini hala kullanıyorum. hp'nin elitebook'ları da iyi workstation olarak da zbook serisi var

zalbarath
1

mobil görünümden çık