[q]
(6) 

kredi faiz oranı

matlii #1568385
merhaba, ihtiyaç kredisi için 3,65-4 arası faiz oranları iyi midir? bir yıl vadeli, 50-100 bin arası için soruyorum etkiliyorsa.




 

baya yüksek

jelly bear

ideali nedir hocam? en azından neyin altında çekmeliyiz diye merak ediyoruz :)

matlii

2,69 TEB
3,55 İş Bankası

www.enuygun.com

Mirket

bunlar kişiden bağımsız reklam amaçlı oranlar değil mi? bana önermiyorlar bunları en azından.

matlii

belirtiğiniz oranlarınlar üzerinden maliyete %30 olarak kkdf ve bsmv ekliyeceksiniz bu da faiz oranının daha fazla olacağı anlamına gelir, olayı bu şekilde düşünmeniz gerekir.

Kredi olayında mümkün olduğunda uzun vadede çekmeye çalışmak bana göre daha mantıklı , çünkü vade uzadıkça enfilasyondan daha fazla destek almış olacaksınız.

Bir yıl için eğer yapacağınız yatırım size daha fazla kazandıracaksa alınabilir ama harcamak içinse iyi düşünmek gerekiyor.

Rao

şu an 3.5 ten aşağı bir oran bence çekilebilir. 3 ün altında bir oransa mükemmel bir ordan bence.

Bu arada enuygun.com ya da hangikredi gibi yerlerden görüp oranlara kanmayın. Çoğu kişiye özel oran veya güncellenmemiş oran veya size muhtemelen verilmeyen bir kampanya oranı. Tabi yine de gidip bir bankanın uygulamasından bakmak zarar gelmez. Ama çoğu zaman dediğim gibi.

Akbank bana geçen hafta 2.99 orandan kampanyalı kredi kullandırttı. Ama ben aktif kredi aramıyordum. Akbank mobil bankacılık kullanırken bir anda kampanya çıktı önüme ben de değerlendirdim. Demem o ki müşterisi olduğunuz bankaları sırayla bir inceleyin bakalım ne veriyorlar. Kişiye özel kampanyalar gerçekten avantajlı oluyor.

nuevo
1

mobil görünümden çık