Merhabalar,
Bu siteyle ilgili veri analistligi eğitimi konusunda çok fazla reklam görmekteyim. Bu alanda eğitim almayı düşünürken online olduğunu gördüm. Eğer bilginiz varsa güvenilirlik konusunda bilgi paylaşabilir misiniz? Her ne kadar google yorumları vs olsa da yorum tarihleri birbirine çok yakın ve benzer. Çok mu paranoyak oldum bu devirde bilemiyorum.



 

Bence ücretsiz kayıt ve bir demo sağlasalar iyi olurmuş. Canlıyı alıp sonra kursu vadeden bir site izlenimi verdi. Demo isteyiniz önce efendim bence. Baktınız sinmedi içinize..

BTK Akademinin sitesinde veri analistliğı hakkında ücretsiz ve geçerli kurslar vardır. Büyük Veriye Giriş isimli kursu faydalı bulabilirsiniz. Sakın az bilinen, içinizin sinmediği çekindiğiniz dijital hizmetler için hemen para vermeyin.

urnganic

Sakın ha! Bir telefon yok. Ofis yok o yok bu yok. Yüzde yüz iş garantisi veremez hiçbir firma, istihdam büroları hariç. Yalan yok öyle bir şey. Dersler yetersiz, ayda 6 saat ders nedir yahu ahahah. Herşeyi unutursun. Belki ortada şirket bile yok. Hazırladıkları özel cv tırt, websitesi tırt, dersler tırt gibi. Bakacaksan illa milletin en azından bilgeadam dediği yere bak.


Kurslar konusunda çok tecrübem oldu özelden ayrıntı istersen yardımcı olurum. Uzun uzun yazarım sonra da bu cevabı editlerim.

Shepard

Btk akademinin eğitimlerine bakıyorum ben. Sanırım eskiden Turkcell in akademisinde de vardı benzer eğitim. Farklı bir kaç eğitim daha vardı not ldıysam aldığım notu bulursam buraya tekrar mesaj yazarım. Kursu kim verecek onu da mutlaka araştırın

yazdonumu

açıkcası online eğitim alacaksanız yabancı kaynaklara bakın. Udacity var, coursera var. En azından silikon vadisinden adamlardan eğitim alıyorsunuz.

anten
1

mobil görünümden çık