Sizinle idarecilerle yapılan toplantılarda diğer hemcinsiyle birlikte gırgır geçmeye çalıştığını hissettiniz nasıl davranırsınız anlık ve genel olarak soruyorum teşekkürler




 

Ben böyle şeyler yaşamıştım, 1-2 kez. Genelde bu cesaret karşısında şok geçiriyorum önce. Anlık tepki vermekte zorlanıyorum. Susup bakıyorum böyle ne saçmalıyosun der gibi, sonra da intikamımı işle ilgili bi şey sorduğunda alıyorum, kuyruğunu kıstırıp yanıma gelecek nasıl olsa. Bildiğim şeyi öğretmiyorum ve mesafe koyuyorum.

turuncu tonlarda

o ortamda doğrudan ağzının payını veririm. misal verdiği gereksiz akıl ve fikirden sonra napolyonun daha önce dediği gibi o yerler parmakla alınabilseydi ben de öyle yapardım tarzı bir cevap veririm. baktınız ders almıyor çürük elmayı bütün sepeti çürütmeden önce sallandırın.

bravoteam

Yönetici güvendiğim biriyse iplemem. Bazen bir konuda bir karar vermek gerekiyor, kararın neticesi her zaman en iyi sonuca varmayabilir. Bu genç ve az deneyimli kişinin önerdiği şey o gün daha olumlu bir sonuca sebep olduğunda havalara giriyorsa bu onun deneyimsizliğinden kaynaklıdır. Ancak önemli olan aldığınız kararların toplamda pozitif etki gösteriyor olması. Eğer yönetici bunun farkında olan biriyse benim için sorun yok, zaten bocalayacağı zaman geldiğinde kendisi de fark edecek.

Eğer yöneticime güvenmiyorsam sıkıntı büyük.

akhenaten
1

mobil görünümden çık