iki yirmi yaş dişim de gömülü durumda ve durduğu pozisyonlardan dolayı çekilmeleri gerekiyor. dört sene kadar önce çekilmelerini söylemişti gittiğim dişçi fakat ertele ertle bu güne kadar geldi.
neyse isteğim, emekli sandığıyla bir şekilde anlaşmalı (bir kısmını karşılasa da olur) iyi bir yer arıyorum bunu yapması için. o dört sene önceki dişçi iyi bir çene cerrahı bulmamı özellikle tembih etmişti çünkü özellikle dişlerden bir tanesi doksan derece yatık durumda.

şehir: istanbul

 

Şehir?

Ben dişçiyi tercih etmiştim. Benim çenem biraz ufak ve yirmi yaş dişlerim gömük olmasına rağmen 5 dakika kadar sürdü. İnanılmaz derecede de rahat geçmişti, yalnız daha sonrasında kendi hatamdan dolayı ağrı çekmiştim biraz. Diş çekiminden 2 saat sonra sıcak sıcak yemekleri götürüp üstüne 3-5 bardak çay içince ağrır tabi :hayAllah:

iustitia omnibus

2 sene önce diş hastanesinde 300 liraya çektirmiştim, evet biraz tuzlu gibi ama bütün bir çenenin baskıdan dolayı uyuşmasından iyidir. büyük ihtimalle diş hekimi bunu yapmaz ve evet cerrahi bir müdahale gerektirecek haberin olsun ve diş filmi isteyecekler sanırım dişinin hangi noktada nasıl olduğunu görmek için.

ozclepae
1

mobil görünümden çık