Pazartesi kbb ye gideceğim ancak bu sabahtan beri ciddi şekilde kaşlarım, kaş ortası ve gözlerimin altı ağrıyor. Dokununca bağırtıyor. Sterimar ile biraz temizledim ama pek etkilemedi. Ev şartlarında ne yapmak lazım 1-2 gün için?




 

Nazal yıkama

giovanne

evet sinusrinse demeye geldim ben de. bi de madem doktora gideceksiniz bugun rahatlatmasi icin otrivine deneyebilirsiniz. tabii 3 gunu gecirmemeye calisin sonrasi sıkıntı malum.

in vino veritas

sinusrinse çok işe yarıyor gerçekten.

ama evde kolayca yapılabilecek ek rahatlatma olarak papatya gibi bir bitkiyle buhar banyosu yapabilirsiniz. beni tüm sinüzitlerde buhar banyoları kurtarır. geniş bir kaba papatyaları (poşet papatya çayları da olur, onlar da zaten sadece papatya) atıp kaynar su ekliyorsunuz, kafanızın üstüne bir havlu alıp, başınızı suya doğru eğip burnunuza buharını soluyorsunuz bir süre, ben 5 ila 10 dakika falan duruyorum genelde.

papatyaya ek olarak ıhlamur, adaçayı, bunları içerebilen bazı poşet çaylar falan benim ne bulursam atmışlığım da var. ama sanıyorum en uygunu papatya oluyor, sinüsleri yumuştaıp rahatlatıyor, akmasına yardımcı oluyor. geçmiş olsun.

nimberjack

iburamin cold için direkt keser.

aynabugusu

Nöbetçi eczaneden sinüs rinse alıp uyguladım. Berbat bir his :) Umarım işe yarar.
Cevaplar için teşekkürler.

o kadar da degil aga
1

mobil görünümden çık