Merhaba, iş yerim tarafından yapılan bir özel sağlık sigortam var, bu sigortalar doğuştan gelen hastalıkların muayene ve tedavisini karşılamıyor.
Benim de doğuştan gelen her yıl kontrol ettirdiğim bir rahatsızlığım var.
Bir beyin cerrahına muayene olup mr ile kontrol sağlasam sigorta firması bu işlemin ayrımını yapabiliyor mu? Yani muayene detayından bunu tespit edip bu masrafı bana yansıtabilir mi? Tedaviden bahsetmiyorum sadece doktora gidip muayene olacağım ve mr sonucumu göstereceğim.

Detayı bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

 

benim bildiğim, doktorun ne yazdığı ile alakalı. mesela ben bir hastaneye gittiğimde, doktor asistanını uyarmıştı. aman x yazma, y yaz sonra sorun çıkmasın gibilerinden

kondansator

o an karşılıyor ama sonrasında tespit durumunda bana yansıtılma durumu var o zaman

six packsiz

eğer sigortanın karşılamayacağı bir durum ise, muayene sonrası desk de zaten onay için bekletiyorlar. o sırada sigortanız onaylamadı, x tl borcunuz var diyebilir. bir konuda bana, sigortanız karşılıyor mu bakalım ona göre ödeme çıkartırız demişlerdi.

kondansator

doğuştan gelen bir rahatsızlık ve muafiyet durumu olması dolayısıyla zaten çok daha detaylı inceleyeceklerdir provizyon talebinizi. burada doktordan farklı bir şey yazmasını rica edebilirsiniz, yine de bir şekilde bağlayıp ödemeyebilirler ve doktor da risk alıyor aslında başka bir şey yazarak, çok yapmak istemeyebilir. yine de şansınızı deneyin tabi, ama ödememe ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

sirkelimon
1

mobil görünümden çık