[q]
(3) 

Kitap - Satılık

pislick0 #1565852
Merhaba, ekteki görselle bulunan kitapları bir yarışmadan kazandım ama okumaktan hoşlandığım kitaplar değiller. tamamı doğanyayıncılıktan alınmış orijinal kitaplar. bunları nasıl elden çıkartabilirim fiyatları çok öldürmeden

hizliresim.com


 

En son ikinci el satış sitesine yarısından azzzıcık daha pahalı fiyata kitap koyunca öncelikle alan olmadı (epey popüler bi kitaptı)

Çılgın pazarlıkçılar geldi hatta bunu bana hediye edebilir misiniz?? ciler geldi :D

Bence en mantıklısı sıfırlarsa bi sahafa gidip fiyatını öldüre biçe başka hoşunuza gidecek kitaplarla takas edin eğer nakit elzem değilse.

hedep

dolap gibi ikinci el ürün satılan pazarlarda satabilirsiniz. ölücü diye tabir edilen müşteri kitlesinden korunmak için de "son fiyattır" yazarsınız, fiyatlara pazarlık payı koymadan satarsınız.

bir müşteri çok soru soruyorsa muhtemelen o ürünü almayacaktır veya alsa bile sorun çıkaracaktır, ondan kaçının. ürünlerin arkalı, önlü, içinden fotoğraflarını özenli çekerek ekleyin. fotoğraf gerçekten satışları etkiliyor ve müşterilerin de size güvenmesini sağlıyor.

bununla uğraşmak yerine yakınınızda sahaflar bulunuyorsa onlara da yönelebilirsiniz, muhtemelen düşük bir değer biçeceklerdir ama işiniz bir çırpıda tamamlanmış olacaktır.

kesmekes laleler

teşekkür ederim cevaplar için

pislick0
1

mobil görünümden çık