Merhaba,

başlıkta da belirttiğim gibi ev sahibim vefat etti. normalde kirayı ev sahibimin banka hesabına gönderiyordum. şu an mirasçıları oğlu ve ikinci eşi. kendi aralarında henüz bir anlaşma bulunmuyor. hatta anlaşacağa da benzemiyorlar. bu durumda benim kirayı nereye yatırmam gerekiyor. bilgisi olan varsa çok sevinirim.

teşekkürler, iyi akşamlar.

 

Sen aynı hesaba göndermeye devam et. Geri dönmezse dönmez, dönerse de dönsün. Ama gönderdiğine dair kayıt bulunsun. Kimse ev sahibi öldü mü sağ mı onu takip etmek zorunda değil.

mordorlu ziya

basiniz sagolsun. hayir hesaba gondermeyin. bence bekletin. uygun bir zamanda sorarsiniz.

exlibris

Beim ev sahibim ölmüştü ve haberim olmamıştı. Aylarca aynı hesaba göndermiştim. Bir gün eşi arayıp kocam vefat etti artık bu hesaba gönder demişti.

perferil

aynı hesaba göndermeye devam et. sana noter kanalıyla yeni hesap bilgileri gönderilmedikçe aynı hesaba gönder. öldü diye göndermemezlik yapma yeni varisler kira gelmedi diye dava açar evden çıkarırlar. haksız duruma düşersin.

mr.goodcat

mr.goodcat + 1

mirasçıları, sizin kirayı yatırdiğınız hesabın kanunen ortaklaşa sahibi olurlar zaten.

alfired

mr.goodcat +1
göndermezsen, paraları kenara ayırıp dolarda, euroda, eltında, borsada bile tutup fazlaca değeklendirip öylece versen, gününde ödemediğin için suçlu duruma düşersirn. ölüp ölmemesi değil, sözleşmedir esas olan

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

aynı hesaba gönder, nasılsa veraset ilamı verince oradaki parayı alırlar. belki aralarında anlaşamayacaklar, sen yatırma kenarda tut diyince zaten yatırmadı diyip dava bile açabilirler.

liberal

bizde de perferil'deki gibi olmustu. ayni hesaba gondermeye devam edin sizi ilgilendiren bir durum yok.

in vino veritas
1

mobil görünümden çık