Arkadaşlar, görev icabı çok uzak bir yere gitmem gerekecek uzun süreliğine. Kedim 1 yaşındayken sahiplenmiştim. İlk sahibi kediye çok çok iyi bakıyordu. Eski sahibinin annesinin bir takım sağlık problemlerinden dolayı ben sahiplendim. 5 sene ben baktım. Hayvanla elimden geldigince ilgilendim. Çok seviyorum kedimi. Şimdi gideceğim yer çok ters bir yer, ev tutmadan hayvanı götürmek istemedim ama bir yandan da eski sahibiyle iletişime gectim yıllar sonra ne olur ne olmaz diye, dilerlerse onlara tekrar verebileceğimi söyledim, çok sevinip kabul ettiler. Çünkü onlar öncesinde eğer bir gün vermek zorunda kalırsan baskasina değil bize ver demişlerdi. İçim kan ağlıyor. Neticede 5 sene geçirmişim. Hayvanı eski sahibine versem depresyona girip ölür mü, yoksa hiç vermeyip zor şartlara rağmen uzağa götüreyim mi?




 

Geçici olarak verebilirsin bence, özlersen ya da taşınman konusunda rahat edince al yanına.

aydogank

@aydogank hocam maalesef verdim mi geri almam mümkün değil. Onlar da öyle bir şey istemiyorlar. Onlar benden biraz uzak bir şehirde zaten.

stejerners

Konteynerde vs yaşamayacaksanız götürün. 5 senedir birliktesiniz, bırakılır mı hiç.
Depresyone gireceği kesin. Öleceğini sanmıyorum. Yani onlara alışır ama sizi hep arar.
5 senedir sizin aileniz olmuş. Bırakmayın.

artci sarsinti

Kediden kediye ölüp ölmeyeceği değişir ancak üzüleceği kesin bırakırsanız.

işteöylebirşey

ben kedimi türkiye'den ingiltere'ye dahi getirdim ki bilen bilir çok zor bir şeydir ingiltere'ye kedi getirmek. o yüzden sakın bırakmayın kediyi. çok üzülür.

asabi

Yurtdisina tatile cikarken kediyi 10 gun esimin ailesine bırakmıştık yalniz kalamayacagi icin, depresyonlardan depresyon begenmis yavrum terk ettik sanip. Goturebiliyorsaniz mutlaka goturun yaniniza cok uzuluyolar.

instant crush
1

mobil görünümden çık