Merhaba müzik dinlemek için bluetooth kulaklık bakıyorum, kaybederim diye de airpods almak istemiyorum o yüzden fiyat performans bir kulaklık bakıyorum. Var mı önerileriniz?




 

samsung buds 2

Lubb

Lubb +1

samsung buds 2 ya da jabra elite 3

freebird5406_2

dün buds 2 geçti elime, denedim. noise cancelling falan olması hoşuma gitti. ses kalitesi de fiyatına göre iyiydi. sanırım bir süre kullanacağım. özetle fiyatına göre iyi.

bir de ikinci el kullanılmamış olanlarına bakabilirsiniz, sanırım bir dönem telefonlarla birlikte ücretsiz dağıtmışlar. o yüzden piyasada bolca mevcut.

brkylmz

buds2 +1

geçen hafta uçakta deneme imkanım oldu, noise cancellation iş görüyor (çok müthiş değil ama fiyatına göre bakacaksın işte) ambient modu da güzel bence, çevreyi duyarak iş yapabiliyorsun gerektiğinde bilgisayar/video/müzik sesini duyuyorsun falan. Tabii akıllı sony'ler apple'lar gibi konuştuğun anda ambiente geçme gibi şeyleri yok. Ses kalitesi olarak gayet dengeli yeterli. (fakat hiç telefonla konuşmadım mikrofon işini bilmiyorum, böyle sadece kulak içinde olanlar yani ağzına bakan bir ucu olmayanların mikrofonu kötüdür gibi bir ön yargım var. Directional mikrofon koymaları zor çünkü. Denemek lazım)

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık