[q]
(2) 

Kolay Utu

guguklusaat #1562083
Merhaba, utu yapmayi gercekten hic sevmiyorum. Normalde de tisortler vs icin duzgun silkeleyip asinca cok sorun olmuyor. Ama bazen en azindan bazi tisortler, pantalonlar ve gomlekler icin de cok kirisiklik kotu gorunuyor. Bunu cozmek icin, boyle askidayken falan kullanabilecegim, normal utu kadar ugrastirici olmayacak ve en azindan yani kabaca da olsa duzeltecek bir urun var midir? Philips steam & go'yu gordum ama yorumlari da iyi degil gibi.




 

Aşırı buruşuk olmayan şeyler için Yumoş'un spreyi baya işe yarıyor. Yanına bir de buharlı el ütüsü ekleyince işiniz çözülür. Kiwi'nin basit ütüsünden ben ve iki arkadaşım gayet memnunuz.

Sprey: www.yumos.com
Ütü: www.kiwi-home.com

kobuzchu kiz

tam dediğiniz mantıkta arzum steam rush kullanıyorum ve çok memnunum. normal ütü kadar pürüzsüz yapmıyor ama genel hatlarıyla kabasını alıyor ve çok hızlı bi şekilde kullanabiliyorum. ben normalde ütü hiç kullanmayan biriyim bu arada onu belirtmeden geçemeyeceğim ki beklentinizi ona göre oluşturun. tek eksiği tek başınayken biraz zor oluyor, askıya asıp ikinci bi kişinin gerdirmesi ile daha düzgün oluyor.

www.trendyol.com

a7x
1

mobil görünümden çık