Son zamanlarda bu konuda sorun yaşadınız mı? Yaşayan birilerini duydunuz mu? Ülkeden çıkış yapılmaması ihtimali gibi sebeplerle ret alan insanlar var çevremde. Sizde durum nasıl?




 

Hollanda'da yaşıyorum, arkadaşıma davetiye gönderdim. VIP başvuru yaptı Ankara'dan, tek giriş 1 ay vize verdiler ama çok geç verdikleri için uçuşuna yetişmedi.

Sonrasında kardeşime davetiye gönderdim. Ona da eylül ayına kadar bekleyin, yoğunluk var demişler.

İkisi de Türkiye'de işi olan, yeterli mevduatı olan kişiler. Buradaki WhatsApp gruplarından gördüğüm kadarıyla genelde yaşlılara ve işsizlere ret geliyor davetiyeye rağmen. Sebep: dönmek için yeterli neden olmaması.

marla is in my head

Son zamanlarda red alan çok kişi gördüm. Son 10 yılın açık ara en fazla red verilen dönemi diyebilirim. Bu redler içinde daha önce vizesi olan şirket sahipleri ve memurlar da var.

mrmlq

Çevremde üç kişi başvurdu Almanya üzerinden. İkisine 6 ay ve 1 sene verdiler. Diğerinin süreci henüz bitmedi. Bekliyor halen

put it in your appropriate place

son zamanlar derken ne kadar son zaman bilemedim ama yazayım; haziran ayının başında plan yapmıştık yunanistan için. haftasonu kaçamağı için yeterli paramız gani gani olmasına rağmen paranız yetersiz denilerek reddedildi.

solitude ov the lonliest star

Alamadim ben italyaya

mess

bu sene başında 2 senelik almanya vizemi attım çantaya, öbür yandan bilmem kaçıncı şengen'im olarak hemen almanya öncesi, yunanistan tek giriş vize verdi aralıkta.

bir ileti paylastim
1

mobil görünümden çık