[q]
(11) 

ayakkabıya puan?

konetsu #1561049
nasıl sizce? 10 üzerinden puanlarsanız... www.adidas.com.tr

burada numarası yok ama başka bir yerden bulabildim. 1000tl+ indirimdeyken zamlar da gelmeden almak mantıklı geldi.


 

tasarimi guzel degil. ama bunu da gunluk hayatta giymeyeceksin. o yuzden rahatsa alirim spor icin. ucuk bir tutar da degil maalesef bu fiyatlar ayakkabi icin.
baska yer kismina dikkat ederdim ama bu kadar para veriyorsam orijinalligi garanti olan bir yeri tercih ederdim. adidas.con disinda bir yer icime sinmiyor benim.

Kittie

@kittie yeni bir model olduğundan daha sahtesi düşmemiştir diye umuyorum açıkçası :D satıcı puanı da iyi. numara bulunmadığı için başka şansım yok. bu arada gayet günlük hayatta giyeceğim :) 10+ yıldır günlük olarak koşu ayakkabısı kullanıyorum.

konetsu

o zaman alma diye cevabimi degistiriyorum :D

Kittie

Beğenmedim. Benzerini incelemiştim. Karmaşık gelmişti.

dissendium

7/10

fakat

koşmak için alıyorsanız dış görünümü o kadar önemli olmamalı.

useless

Iflah olmaz bir adidas’ciyim ama bu ayakkabi bir tuhaf. Kosu icinse performansina bakmak lazim. Kosu icin degilse 2/10 diyorum.

mor oje

mağazada deneiysen iyi bir şeye benziyor
ben dümdüz siyahını beğendim

bir soru sorcam

Koşu içinse görünüm önemli değil ancak günlük de giyilecekse, her tarafı siyah olan iyi.

pro9it9is9

bu ayakkabıyı giyecek kişi mavi saçlı filan öyle diyeyim :D çok sade olsun sırıtmasın diye bi derdim yok. şuanki ayakkabım koyu renkli ama $150'lık ayakkabıyı €45'ya denk getirdim diye aldım renk seçeneği yoktu. enazından turuncu accentleri filan var şuankinin de. dümdüz siyah olanı zaten indirimde değil ama olsaydı da tercih etmezdim. illaki daha sade bişey almak istesem alacağım en sadesi bu olurdu yine sarı/gri accent var. i.imgur.com

ama beyaz/turuncu olandan aldım.

konetsu

mavi sacla ilgisi yok bunun. zaten marj bir model, renk de degil. tasarimi kotu. bir de bazi kosu ayakkabilari gunluk de oluyor ama bu onlardan degil. ben renklere takilmamistim. spor ayakkabida siyah hic tercih etmem ben de. cok begenseydin buraya sormazdin. kendini ikna etmeye calisiyorsun gibi sen de. cok da indirim yok bosver en iyisi :)

Kittie
1

mobil görünümden çık