Selamlar, pek uçak kullanan biri değilim, yarın yurt içinde 08.05'te kalkacak uçağım var. Bayram dönemi de olduğundan merak ettim.

Küçükyalı Metro'dan 06.18'de metro ile 37 dk sürüyor. 07.05 gibi orada oluyorum. Uçak kapısının 7.35'te açıldığını düşünerek metro ile gitmek doğru olur mu? Yoksa taksi kullanacağım saatten dolayı.

Sadece sırt çantam var, uçakta yanıma alacağım.

 

online check-in yapın (edit: ve hala varsa fast track alın). bana göre biraz fazla ucu ucuna. ben olsam biraz daha erken çıkardım.

inheritance

alan giris guvenliginde cok sira oluyor. bence de biraz ucu ucuna. hele bir de valiz verecekseniz daha da erken cikardim.

65 derece

imkanı yok yetişemezsiniz.

online check-in varsa ve bagajınız yoksa, direkt uçağa gidecekseniz, minimum yarım saat geri çekin saatinizi.

eğer bagaj da verecekseniz 1 saat daha erken çıkın.

teritori

bence yetişilir. ama biraz kuyruk olur. bagaj varsa yetişmesi zor ve kritik.

jelly bear

bagajım yok, sadece yanıma sırt çantası alacağım. en erken metro saati böyle. bu durumda taksiyle gideyim. teşekkür ederim.

the man with no name

Küçükyalı metro otobüs durağından e-10 otobüse niye binmiyorsunuz?
Google'a göre 5.24'te Küçükyalı'dan geçen otobüse binseniz rahat yetişirsiniz, garanti olsun diye bir öncekine de binebilirsiniz.

Edit: goo.gl

kobuzchu kiz

@kobuzchu kiz ona baktım ama mobiett'de Kadıköy kalkış 5.30 görünüyor, o yüzden emin olamadım. 05.15'te e5'e çıkayım en iyisi, bir şansımı deneyeyim :)

teşekkür ederim.

the man with no name

Şmdi mobiett'ye baktım ben de (saatlerine web sitesinden bakıp yazmıştım) ve kafam karıştı ama sonra meseleyi çözdüm. Mesele uygulamaya içeriği yazanların saçmalaması. Saatleri yazmaya sabah 5'te başlamışlar ama listenin sonunda 3.45 ve 4.55 otobüsü var.

kobuzchu kiz

@kobuzchu kiz süpersiniz, çok teşekkür ederim. 5.24'te durakta olacağım :)

the man with no name

Çok riskli. Kapılardaki sırayı geçtim metrodan kapıya bir yürüme mesafesi de var.

dr doofenshmirtz
1

mobil görünümden çık