Sehir içi hareketli bir konumda benzinlik, daha once tatlici varmis ama tatlilari kötü diye tutulmamis, siz olsaniz burayi nasil degerlendirirsiniz?




 

sabah iş saatlerinde hareketli ise simit, poğaça tarzı unlu mamuller satılabilir. öğleden sonra da ekler tarzı tatlılar. eliniz yatkınsa yanına tost ekleyebilirsiniz. bir de karton bardakta çay.

mustafakesekci

alsancak unlu mamüllerini araştırın frenchiese veriyorlar. özellikle benzinliklerde tutuyor. yapabilirseniz iyi para bırakır.

erty_ksk

kesinlikle yemelik bi şeyler olsun. pratik 5 dkda alıp çıkılacak cinsten.
artı olarak bardakta kahve de satılsın.

jelly bear

yukarıdakilere ek olarak yöresel ürünler diyorum ben

elorelia

kandıra kara fırın diye bir örnek var, bakabilirsiniz internetten. yöresel ürün, unlu mamül, tatil ekipmanları her şey var.

gule gule

Börekçi

olaylar olaylar

Poaça, gevrek, boyoz, börek, tek kişilik ambalajlanmış şekilde peynir, reçel, bal, sarelle, yeşil ve siyah zeytin, haşlanmış yumurta, hatta taze ambalajlı yeşillik,
Beyaz kağıt içinde poşete konup yanına plastik çatal, bıçak ilave edilecek.

Kağıt bardak çay ve kahve de olacak.

Yerken arabaya dökülmesin diye karton kutuyla servis de olabilir.

Ama her şey çok taze, çok temiz, çok pratik olacak.

Mirket

Görüyor ve artıyorum, yukarıda önerilenleri arabadan inmeden alma ve ödeme imkanı tanıyın, ne kadar hızlı olursa o kadar çok para kazanırsınız.

halanne

@halanne arabadan inmeden odemeye musait bir yer degil tam olarak, dukkan surucu tarafinda kalsa camdan siparis alinip teslim edilebilir dediginiz gibi cok da iyi olurdu. Gelen fikirler icin tesekkurler herkese.

duyulmasi gerektigi kadar
1

mobil görünümden çık