Asgari ücret yüzde 34 zamla 11.402 tl oldu. Hayırlısı olsun ama ne kadar hayırlı olacağını önümüzdeki günlerde gelecek zamlarla görecez gibi hissediyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz.




 

hocam asgariye zam olsa da olmasa da zam furyası sürecek. artık bu oranlarda zam yapmaya mecburlar. ipin ucu kaçtı. tutulur mu bilmiyorum.

lazpalle

asgari ücrete %30 zam yiyip içtiklerin 6 ay içinde %150 %200 artacağı için yine zamcık olmuş.

koela

Euro/dolar 30'u geçmeyecekse hepimize geçmiş olsun. Yeni zamlar kapıda ve yüzde 30'dan fazla olacağını hepimiz biliyoruz. Esnaf ellerini ovuşturuyordur şimdi.

Bu kadar yüksek asgari ücret ve asgari ücretli ile montaj yaparak büyüyemeyiz. Katma değerli üretim lazım diyor herkes ama bu hem hızlıca yapılacak bir şey değil hem de insanları asgari ücrete mahkum ederek mevcut katma değer üretecek işsizleri aşağı çekiyorlar. Adam üniversite okuyor, kpss hazırlığı yapıyor, yetmiyor para ve emek veriyor kpss kursuna gidiyor ama bunca emekten sonra asgari ücretten şanslıysa birkaç bin tl fazla alıyor veya bazen daha az bile aldığı oluyor.

Çok dağınık yazdım ama içimden geldi.

chicha_v2

Asgari ücrete %34 zam demek, iğneden ipliğe her şeye minimum %50 zam demek, Temmuzdan itibaren bu zam dalgasına hazır olun.

solo

üç harfli marketlerde yeni etiketler hazırlanmıştır bile.

nothing in my way

Gereksiz yüksek buldum.
(Hem işveren hem de başka yerde çalışanım.)
Tamamen seçim öncesi jesti.hiç bir işe yaramayacaktır.

gadlemler

Herkes asgari ücretli olma yolunda koşar adım gidiyor

mirty
1

mobil görünümden çık