Merhaba arkadaşlar. Ben bir yavru tekir kediyi hayat arkadaşı edindim. Henüz 65 günlük. Zamanı geldiği için iç parazit aşısı için veterinere götürdük ve hekim enjeksiyon yerine hap tercih etti. Daha sonra "köpük şeklinde kusarsa paniklemeyin" dedi. Aynı gün denilen oldu fakat sorun fazlasıydı. Bu durum ilacı takip eden 2 gündür devam ediyor. Bir buçuk günde 200 gram zayıfladı ve hiçbir şey yemiyor. Bugün biraz yaş mama yer gibi oldu, onu da çıkardı. Kuru mamanın yanına bile yaklaşmıyor. Sürekli halsiz ve hareket etmiyor. Sürekli uyumaya çalışıyor. Çıkarmadan önce sürekli çığlık atıyor. Kan değerleri ve röntgen filmi normal çıktı. Bu konuda deneyim yaşamış bir arkadaşımız var mıdır?

Not: Advance yavru kedi maması tüketiyor. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık. Zaten ilaçtan önce severek yiyordu. Şimdi yanına bile yaklaşmıyor.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Çok çaresizim :(((

 

istanbul'daysanız avrupa yakası için ada veteriner kliniği veya boğaziçi'ne, anadolu yakasındaysanız yonca veteriner kliniğine götürebilirsiniz. geç olmadan götürün ama. normal değil bu.

mor oje

Minicik kedilere ic parazit yapıp kedilerin olumune sebebiyet veriyorlar , bu veterinerler cok acımasız . Benim basima geldi mahvoldu. Yapmayin veterinerler para kazanmak icin bebek kedilere kiymayin.

rumpleteazer

Her birinize yanıtlardan dolayı teşekkür ederim. Birkaç gündür serum desteği ile oğlumuz sağlığına kavuştu sayılır. O kadar mutluyum ki...

Camelar

Çok sevindim. Kediniz tamamen iyileşip, gücünü kazanmadan aşı olmaması gerekiyor. Veterineriniz de söyleyecektir ama farklı bir yere götürürseniz onlara da durumu anlatın mutlaka.

sibertenik
1

mobil görünümden çık