Uçak harici bir yöntem ile gitmek istiyorum.
Nasıl yapmalıyım, otobüs olarak İzmir-Antalya gözüküyor.
Antalya'ya gidip oradan servis yapabilir miyim?


 

izmir'den antalya değil de fethiye otobüsü bakabilirsiniz, 6 saat civarı sürer. fethiye'ye varınca oradan Kaş'a giden otobüsler bulursunuz, yaklaşık 2 saat yol da o sürer. otobüs yolculuğu en düzgün bu yol üzeri olur diye düşünüyorum. önceden tersini yapmıştım, kalkan'dan izmir'e böyle gitmiştim.

antalya-kaş çok uzak. boşuna taaa antalya'ya gitmiş olursunuz. bir de antalya'dan otobüs var mı emin değilim. fethiye'den var ama.

şimdi bakarken denk geldim, sanırım izmir-muğla ve sonrasında muğla-kaş da yapılabiliyor. sanki bu yolun süresi 1 saat falan daha kısa gibi. izmir-fethiye arası sahil boyu gidiyor otobüs ve çok duruyor (akyaka, gökova, köyceğiz falan her yerde duruyor) o biraz sıkabiliyor. belki muğla üzeri gitmeyi de düşünebilirsiniz.

nimberjack

antalya - kaş arası min 3,5 saat. izmirden antalyaya gidip boşuna bir de geri dönmeniz lazım. üstelik antalya-kaş arası işleyen otobüsler de köy yollarını fln kullanıyor hiç konforlu değil.
nimberjack +1. fethiyeye geçin, oradan kaş çok daha yakın. ama muğla opsiyonu varsa onu tercih edin. ama önerim kaş-muğla otobüslerinin saatlerini kontrol edin. daha sezon tam açılmamış olduğu için beklemek zorunda kalabilirsiniz.

sirkelimon

antalya - kaş arası min 3,5 saat +15

Dalaman - Kaş 2.5 saat

put it in your appropriate place

izmir otogardan kaş'a direk otobüs var. Pamukkale ve Kamil Koç direk gidiyor.

faaip de oiad
1

mobil görünümden çık